Tegnapi hírösszefoglaló: Áder János újabb ukrántól vette el a magyar állampolgárságot

A Kárpátinfo.net kiemelte azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak október 10-én. Áder János újabb ukrántól vette el a magyar állampolgárságot, csalók küldenek a halálba ukrán gyerekeket Magyarországon, édesapja autójával betonkerítésnek ütközött és életét vesztette egy kiskorú fiú Kárpátalján, nem eredeti vadászrepülőket adott el Ukrajna Horvátországnak, közlekedési baleset a Kárpátokban: folyóba zuhant az utasokkal teli autó.

Áder János újabb ukrántól vette el a magyar állampolgárságot

Egy Hmelnick megyei férfit fosztott meg frissiben megszerzett magyar állampolgárságától legutóbb a köztársasági elnök.

Ukrán média: Csalók küldenek a halálba ukrán gyerekeket Magyarországon

Gyászoló szülők perével kezdődött a konfliktus, ami idővel az Ukrajnában dolgozó magyar egészügyi közvetítők háborújává fajult. A tét egy többmilliárdos üzletág, közvetve a magyar egészségügy külföldi presztízse – a harcba pedig durva lejárató kampánnyal szállt be az ukrán média is.

Édesapja autójával betonkerítésnek ütközött és életét vesztette egy kiskorú fiú Kárpátalján

A kárpátaljai Széleslonka (Técsői járás) faluban október 9-én este egy 17 éves fiú elvitte a szülei autóját. Vezetés közben a tinédzser elvesztette irányítását a járműve fölött és egy betonkerítésnek csapódott. A vezető a helyszínen életét vesztette.

Nem eredeti vadászrepülőket adott el Ukrajna Horvátországnak

Nem eredeti MiG-21-es vadászrepülőket adott el Ukrajna Horvátországnak, több más országból szerzett alkatrészből rakták össze őket.

Közlekedési baleset a Kárpátokban: folyóba zuhant az utasokkal teli autó

Október 9-én kijevi idő szerint körülbelül 17 órakor hátborzongató közlekedési baleset történt, mely során 5 személy megsérült.

Csempészcigaretta volt a turista táskájában

Az állami határőrszolgálat munkatársai újabb csempészárut foglaltak le a határnál. Október 8-án szolgálatteljesítés közben a tiszaújlaki határőrök felfigyeltek egy ismeretlen személyre, aki utazótáskával a határ felé tartott.

35 centiméteres hó fedte be a Kárpátok egyik hegycsúcsát (Fotók)

A turistákat a következő napokban hideg hőmérsékletre figyelmeztetik. A Kárpátokban, a Pip Ivan (1936 méter) hegycsúcson közel 35 centiméteres hó esett le.

Feladta falubelijét a rendőrségen egy kárpátaljai férfi

Október 9-én kijevi idő szerint körülbelül 17 órakor a munkácsi rendőröket egy férfi arról értesítette, hogy Zsófiafalva (Szofija, Munkácsi járás) egyik lakosa kábítószert rejteget otthonában.

Rovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: belföld, hírösszefoglaló, UkrajnaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »