Tegnapi hírösszefoglaló: A Beregszászt elkerülő út építéséről tárgyalt az ukrán–magyar kormányközi bizottság

A Kárpátinfo.net kiemelte azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak szeptember 29-én.Halálra gázoltak egy nyugdíjas asszonyt Beregszászban, tűz ütött ki a Belle Royale étteremben nem messze Munkácstól, a Beregszászt elkerülő út építéséről tárgyalt az ukrán–magyar kormányközi bizottság, Ukrajnában csökkent a reálbér, az izraeli elnök szerint az ukrán nacionalsták katonáinak köze volt a holokauszthoz.

Halálra gázoltak egy nyugdíjas asszonyt Beregszászban

Tragikus baleset történt a kárpátaljai Beregszászon, egy fiatal sofőr halálra gázolt egy 61 éves asszonyt. Később kiderült, hogy a vezető józan volt.

Tűz ütött ki a Belle Royale étteremben nem messze Munkácstól

Tűz ütött ki a Munkácstól nem messze lévő Belle Royale étteremben szeptember 28-án. A tűzesetet 22:46-kor jelentették a komplexum dolgozói.

A tűz az épület adminisztrációs és éttermi részénél keletkezett, ahonnan 25 vendéget kellett evakuálni. A tűz rohamosan terjedt, az egész épületet ellepte a tűzoltók kiérkezéséig.

A Beregszászt elkerülő út építéséről tárgyalt az ukrán–magyar kormányközi bizottság

A Beregszászt elkerülő út építéséről is beszélt Ivanna Klimpus-Cincadze, az európai integrációs ügyekért felelős ukrán miniszterelnök-helyettes szeptember 26-án a kárpátaljai vezetőkkel való találkozása alkalmával.

Ukrajnában csökkent a reálbér

A teljes munkaidőben foglalkoztatott alkalmazott nettó keresete 5202 hrivnya. 2016 augusztusában az előző hónaphoz képest a reálbér 2,9 százalékkal csökkent.

Az izraeli elnök szerint az ukrán nacionalsták katonáinak köze volt a holokauszthoz

Bár hivatalosan nem kommentálták Kijevben, néhány ukrán közéleti személyiség és történész nemtetszésének adott hangot azzal kapcsolatban, hogy Reuvén Rivlin izraeli elnök szeptember 27-én A babij jari tragédia 75. évfordulója: történelmi tanulságok és a jelen címmel megrendezett meghallgatáson Ukrajna Legfelső Tanácsában arról beszélt, az Ukrán Nacionalisták Szervezete (OUN) katonáinak közük volt a holokauszthoz a második világháború idején.

Esküvője napján lopott az ukrán férfi

Az ukrán férfinak nem volt elég pénze, hogy esküvői vacsorát rendezzen, ezért úgy döntött, hogy lopásra adja a fejét.  Az áldozat egy Herszon megyei nyugdíjas asszony lett.

Több millió hrivnya értékben foglaltak le hamisított gyógyszereket Ukrajnában

Ukrajnában, az Ivano-frankivszki területen a rendőrök több millió hrivnya értékben koboztak el hamisított gyógyszereket. 

A hamisított gyógyszerek között Ciprinol, Amizon, Kratal, Cipro Floxacin, Naotrolin, Bimitol, Gripex Noc és egyéb típusú tabletták voltak.

Rovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: belföld, hírösszefoglaló, UkrajnaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »