Tegnap sem kímélték egymást a képviselők

Tegnap sem kímélték egymást a képviselők

Robert Kaliňák helyettesítette Robert Fico miniszterelnököt a kérdések órájában, ahol a miniszterelnök válaszát  Kaliňák olvasta fel. Ez elszabadította az indulatokat, ami után ismét elindult a sárdobálás.

 

A vita akkor kezdődött, amikor a belügyminiszter felolvasta, hogy minden gyanúsítgatás, ami arra utal, hogy nem fizette az egészségügyi járulékokat, egyszerűen komikus. Kaliňák megemlítette Jozef Mihál (SaS) képviselőt, aki csak a “köszönöm szépen, maffiózó úr” válasszal reagált.

 

Jozef Mihál.. forrás: aktuality.sk

 

 

Bugár Béla, a parlament alelnöke figyelmeztette a képviselőket, azonban ez csak olaj volt a tűzre,  Igor Matovič (OĽaNO-NOVA) hangosan elkezdte ismételgetni a “maffiózó belügyminiszter” szlogent.

Kaliňák meg van győzödve róla, hogy az ellenzék csak azért kiabál, mert semmit sem tud bebizonyítani. Hozzátette, elsőként támogatja, hogy a Gorilla vagy a Bašternák-ügy kivizsgálása után hozzák nyilvánosságra nyomozás eredményeit. A belügyminiszter a viszontválaszban sérelmezte azt is, hogy Jozef Rajtár (SaS) asszisztense, Filip Rybanský törvényeket megsértve szolgáltatott információkat az ellenzék és a média részére, melyekkel visszaéltek.

hnonline.sk
borítókép: aktualne.sk

 

 

 


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »