Te is felelős vagy!

Te is felelős vagy!

Te is felelős vagy abban, ha az egyetemeinket és a generációnkat hátrahagyjuk. Te is felelős vagy abban, ha nem szólalsz fel, amikor az egyetemre kerülő diákok fejébe a tananyagon kívül ideológiát is oltanak a professzorok. Te is felelős vagy, ha hagyod, hogy elnyomják a jobboldali és konzervatív hangokat az egyetemeinken. És ti, oktatók! Ti is felelősek vagytok a hallgatókért. A tudást adjátok át nekik, ne a politikai véleményeteket!

Semmi sem mutatja jobban, hogy mennyire nagy szükség van ránk az ELTE-n, különösen az ÁJK-n, hogy a hallgatók egy igen nagy csoportja érvek nélkül kezdte gyűlölni a mozgalmat. Csak egy-két példát kiemelve: a szokásos “náci” címke mellett – várjuk a jelentkezőket akik definiálnák, miért is lennénk mi “nácik” – alpári stílust tapasztalunk a kommentfalakon, olykor a fenyegetéstől sem riadtak vissza a liberális és baloldali eszmék újdonsült élharcosai:

Egy állítólagos “jobboldali” egyetemistának pedig szintén nem tetszett, hogy jobbról kritizálták az egyetemi oktatók elfogulatlanságát és véleményének a legkevésbé sem konzervatív módon adott hangot:

Hírdetés

Az Identitás Generáció Magyarország az ELTE ÁJK épülete előtt, az utolsó tanítási blokkot követően egy rövid akcióval hívta fel a figyelmet arra, hogy az ELTE ÁJK oktatói sok esetben nem csupán a tananyagot, hanem kultúrmarxista és baloldali ideológiát is számonkérnek a diákjaikon. Az akció célja, hogy a hazaszerető diákok merjék vállalni a véleményüket és ne hagyják, hogy a jogtudomány mellett ideológiát tanítsanak az oktatók, akiknek a feladata nem több, mint a tananyag átadása. A hallgató nem ellenség, az egyetem nem safe space!

Hallgatók: csatlakozzatok a mozgalomhoz, mert együtt többet érhetünk el!

Videó hamarosan!


Forrás:generacio.eu
Tovább a cikkre »