Távozott Komáromból Németh Szilárd, új vezetőedzővel folytatja a KFC

Távozott Komáromból Németh Szilárd, új vezetőedzővel folytatja a KFC

Közös megegyezéssel távozik a Komáromi FC kispadjáról Németh Szilárd vezetőedző. A korábbi szlovák válogatott labdarúgó fél évig egyengette irányította a komáromi csapatot, szerződése lejártával azonban nem hosszabbítottak a klubbal.

A KFC közben már be is jelentette Németh utódját. A vezetőedzői feladatokat ezentúl Radványi Miklós látja el, aki edzői pályafutása alatt olyan klubokban dolgozott, mint a DAC, Szenc, Miava, Mezőkövesd vagy épp Zólyombrézó. Radványi 9 év után ülhet le ismét a komáromi kispadra.

A klub honlapján nyilatkozva Radványi elmondta, hogy a KFC vezetésével korrekt meg megbeszéléseket tartott, megtetszett neki az egész projekt, ami Komáromban kiépülőben van.

“Amikor Zólyombrézón voltam, közelről láthattam, hogy milyen ez a csapat és hogy lehet ezzel a csapattal dolgozni, meggyőztek az érvek. Szeretnék hosszabb távra tervezni, ezért írunk alá 2+1 éves szerzdődést, egy koncepciót szeretnék kialakítani.”

Hírdetés

árulta el Radványi, aki néhány KFC-s labdarúgóval már dolgozott együtt más csapatoknál.

“Sok játékos van itt, akit máshol már edzettem (Saláta, Szőcs, Abrahám), örülök a kihívásnak. Mindenhol lehet mit fejlődni a csapatnál, ezért döntöttünk a hosszú távú közös munka mellett, szeretnénk előrébb végezni, mint a tavalyi szezonban.”

zárta a régi-új vezetőedző.

A KFC előzetes nyári felkészülési mérkőzésprogramja: 06.26.: MOL Fehérvár FC II (NB III.) 07.03.: Soroksár (Merkantil Bank Liga) 07.07.: Szolnok (Merkantil Bank Liga) 07.09.: Lipót (NB III.) 07.17.: FTC II (NB III.)

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »