Tarolt a Fradi Telkiben

Tarolt a Fradi Telkiben

Kiosztották az év legjobb játékosainak, játékvezetőjének, trénerének járó díjakat Telkiben hétfőn, a Rangadó Gálán.

Az NB I legjobb játékvezetőjének járó díjat Berzi Sándor adta át – Kassai Viktornak. A jelöltek között szerepelt még Erdős József és Vad II István.

A legjobb edzőnek járó elismerést a Ferencváros német trénere, Thomas Doll kapta meg. Mészöly Géza és Csertői Aurél volt még versenyben a kategóriában.

Az NB I fair play díjasa a Debrecen csapata lett, Kondás Elemér vezetőedző vette át a díjat Vámos Tibortól a Grassroots és a kisebbségi bizottságának elnökétől.

A futballszövetség női bizottságának elnöke, Török Gábor a női NB I felfedezettjének, Kocsán Petrának adott át díjat. Kis Stella, Kocsán Petra és Süle Dóra versengett, őket előzte meg Kocsán.

Férfi kategóriában Nagy Ádám futott be. A képzeletbeli dobogóra a paksi Hahn János és az MTK labdarúgója, Gera Dániel fért fel.

A női NB I legjobb játékosa címéért Elizabeth Addo, Jelene Cankovics és Ebere Orji küzdött, végül a ferencvárosi Jelena Cankovicsot választották meg.

A 2015–16-os idény legjobb férfi játékosának járó díjat Bernd Storck szövetségi kapitány és a névadó szponzor nevében Nagy Zoltán nyújtotta át Gera Zoltánnak. Gera fradista csapattársát, Böde Dánielt és Király Gábort előzte meg, persze nagy kérdés, milyen sorrendben.

Andreas Möller, a válogatott másodedzője bejelentette, hogy Böde Dániel lett az NB I gólkirálya 17 góllal. Az ezért járó elismerést Deák Ferencné adta át a ferencvárosi csatár távollétében Orosz Pálnak, az FTC Zrt. vezérigazgatójának.

A szombaton véget ért idény legszebb góljának Böde Dániel Újpestnek lőtt találatát választották a szurkolók.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »