Taps az ENPOL 2000, 193. rendezvényén

Kovács Pál államtitkár, az ENPOL 2000 civil szervezet tagjának a bejelentését az ENPOL 193. rendezvényén a hallgatóság tapssal jutalmazta.

Kovács Pál bejelentése arról szólt, hogy zöld szervezetek MVM Paks Atomerőmű Fejlesztő Zrt. környezetvédelmi engedélyét utólag megfellebbezték, és fellebbezés elutasításra került.

Valójában a fellebbezés jogos volt, mert Paks bővítése vízlépcső nélkül nem lehetséges! (Reális Zöldek)
A duzzasztás szó Magyarországon szitokszó!
Törvényt is alkotott az Országgyűlés a duzzasztás ökológiai agresszió a természettel szemben, amely ostobaság hatályon kívül helyezésére EU kérte a Hazai Törvényalkotót. Ezt a békát a Magyar Országgyűlés kénytelen volt lenyelni.

Hírdetés

A politikai széljárásba az ENPOL 2000 maximálisan beállók körébe tartozik, a reális zöldek véleménye szerint.

Az eredmény: 2019 re a közvélemény körében a nukleáris energia hazai felhasználásának az elutasítottsága 80%. (Forrás: Garamhegyi Gábor, tanár, ISASZEG, Gábor Dénes Középiskola)
S még azt is hozzáteszik a reális zöldek, az ENPOL 2000 civil szervezetet és Kovács Pál államtitkárt és azokat az állami intézményeket, amelyek Járosi működését pénzelik, felelősség terheli a polgári oldal október 13-án sorra került önkormányzati választáson a Főváros és más városok elvesztéséért.


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »