Tanulságos a felcsúti választási eredmény!

A Jobbikosok nem is biztos, hogy elmentek szavazni – mondja a Rogán-féle felesleges minisztérium államtitkára! Elmentünk Dömötör úr, és Nem-mel szavaztunk, ahogy a Fidesz és a Jobbik kérte. De mi történt az 1800 lakos körüli Felcsúton, a világ leggyorsabban fejlődő falujában?

Orbán Viktor miniszterelnök és Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere

Forrás: Facebook.com/OrbanViktor

Íme a felcsúti választási eredmény:

A választópolgárok 64,11 százaléka szavazott.90,3 százalék Nem-mel,2,23 százalék Igen-nel, !!!7,74 százalék Érvénytelenül szavazott! (a Kétfarkú kutyapárt sikere?)

Orbán Viktor nem vett részt az országos kampányban, de hogy a szülőföldjén sem kampányolt, azért az nekem magas, mint nyúlnak a lórács. Esetleg nagyobb erővel kampányolhatott volna a világ leggazdagabb gázszerelője is… Állítólag a 2018-as választások előtt tabularáza lesz, ahol nem kedvező népszavazási eredmény született, azokat a Fideszes potentátokat kiszórják. Felcsútra is vonatkozni fog az állítólagos döntés?

Egyébként a népszavazási kudarc ellenére nőtt a Fidesz népszerűsége. Mostanában kapunk megint bemutatót arról, hogy hogyan lehet a sikertelenségből sikert kovácsolni. 98 százalék szavazott Nem-mel a betelepítési kvótára – mondta a miniszterelnök, de nem mondta hozzá, hogy a választójogával élő 3,2 millió szavazó 98 százaléka. Mi a helyzet a több mint ötmillió nem szavazóval?

Mivel nincs már kampánycsend, az utolsó pillanatokig, az urnazárásig (2016. október 2, 19 óra) lehetett volna kampányolni. A népszavazás felelőse azonban géppel szállt fölénk, és elrepült egy celeb lagziba.

Népszavazás nem alkot törvényt, a törvényalkotás az Országgyűlés dolga! Amennyiben májusban módosította volna az alaptörvényt a Fidesz, már régen túl lennénk rajta. Így azonban feladta a magas labdát a baloldalnak, és bizony Brüsszelnek is! Mi fog következni? Kósa Lajos szerint november 8-án szavazhatja meg a parlament az alaptörvény módosítását. Amennyiben a Jobbik segítségével megszavazzák a törvényt, a köztársasági elnök elé kerül aláírásra. A baloldal fel fogja szólítani, hogy ne írja alá, de ha mégis aláírja, következhet az Alkotmánybíróság. Tehát az idén a törvényből valószínűleg nem lesz semmi. Addig is zúdulnak befelé a túlnépesedett országokból az IRATOK nélküli általában analfabéta jövevények.

Az alaptörvényt eddig már hatszor módosították. Sok minden szóba kerül majd a közeljövőben, talán négy módosítás is lesz rajta. A magyar társadalom számára legfontosabb négy alaptétel úgy néz ki sajnos, hogy örökre kimarad!

Nincs alkotmányos védelem alatt a termőföld (azé az ország, akié a föld, nálunk sajnos most már nagy része a narancsbáróké), a vízbázis (a multik nagyon fenik rá a fogukat), a társadalombiztosítás (az egészségünk!) és a nyugdíj (az idős korunk!). Levédték viszont a gyalázatos egykulcsos adót, aminek köszönhetően a minimálbéresek nagyon rosszul, a hatalom és egyre népesebb holdudvara, valamint a magas jövedelműek nagyon jól jártak. Ezt nevezik magyar igazságnak nemzeti kormány idején! Sajnos ezen kívül is elég sok hátrány éri a jövedelemhez alig jutókat. A hazai vállalkozások alkalmazzák a magyar munkavállalók nagy részét, mégis az ideiglenesen hazánkban állomásozó multik kapják az adó- és egyéb kedvezményeket, pályázati pénzeket.

A külföldön dolgozó magyarok továbbra sem szavazhatnak levélben. Erről videóval bővebben ITT

Békéscsaba, 2016. október 5.

Anton

Emlékeztető: „Soha nem utaltak még haza annyi pénzt Magyarországra a külföldre vándorolt magyarok, mint most – hívta fel a figyelmet a napokban a Világgazdaság. A kivándorlás gyorsulásával párhuzamosan a lap szerint a hazautalások összege is növekszik, s már a magyar gazdaság 3 százalékát adja. A KSH nemzeti számlái szerint a külföldről kapott munkajövedelmek tavaly elérték a 920 milliárd forintot, ami 43 milliárd forinttal meghaladja a 2013-ast, és 236 milliárddal több, mint a 2012-es. Felidézték, hogy a hazautalás 2010-es kivándorlási hullám után kezdett el dinamikusan nőni. Az elmúlt öt évben százezrek hagyták el az országot átmenetileg vagy végleg.” (Részlet az Aggasztóan nő a kivándorlás című cikkből) A hazautalásokon hatalmasat kaszál az állam, a jegybank és a számlavezető bank is!

 

 

 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »