Tanulj nálunk! Kiváló képzési lehetőség Dunaszerdahelyen

Tanulj nálunk! Kiváló képzési lehetőség Dunaszerdahelyen

Lenne kedve kihasználni a képzések adta lehetőségeket? Szeretne tanulni, de nem akarja különösebb kiadásokba verni magát és családját? Érdeklődik a gazdaság, a számítástechnika vagy épp a szépségápolás iránt? Ezesetben szeptembertől Önt várják Dunaszerdahelyen.

A dunaszerdahelyi Informatikai és Szolgáltatóipari Szakközépiskola felépítményi tagozatot hirdetett a 2020/2021-es tanévre. A képzés hossza két év.

A meghirdetett szakok két csoportba sorolhatóak: érettségivel végződő és másodérettségivel végződő.

A képzéslehetőségek a következők:

Vajda Angelika a szakközépiskola igazgatója a Körkép.sknak a képzéslehetőségekkel kapcsolatban úgy fogalmazott:

Hírdetés

„Az első azoknak szól, akik szakmunkás levéllel rendelkeznek és három év alatt kitanulták a szakmát. Nekik most lehetőségük van két éves képzés végén érettségi bizonyítványt szerezni. E két év alatt belekóstolnak a piac működésébe, hogy ha ők is magánvállalkozók lesznek, tudják mi hogyan működik.”

Az intézményvezető a második ágazat esetében rámutatott, hogy ez azoknak szól, akik már leérettségiztek és másodérettségit akarnak szerezni, képezve magukat akár kozmetikus, akár gazdasági informatika, vagy számítógép műszerész szakon.

Vajda Angelika a képzések utáni lehetőségekkel illetve jövőbeli elhelyezkedési lehetőségekkel kapcsolatban elmondta, hogy a résztvevők vállalkozást nyithatnak, vagy kozmetika szalonokban is elhelyezkedhetnek. „Hiszen szépülni vágyók mindig lesznek!”  Az informatikát elvégzők IT-cégeknél helyezkedhetnek el, hiszen ott mindig szükség van ügyes informatikusokra, rendszergazdákra, jó szakemberekre.

A szakközépiskola további szakokat is tart, amelyről a www.sosds.sk honlapon (információ címszó alatt) tájékozódhatnak az érdeklődők. További információkért hívhatják a 031/552 2836-os telefonszámot vagy akár e-mailben is kérdezhetnek: [email protected]

Laky Erzsébet


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »