Tánczos Barna a referendumot támogatja, a melegházasságot nem

Tánczos Barna a referendumot támogatja, a melegházasságot nem

Tánczos Barna, az RMDSZ szenátora a Facebook-oldalán vallott színt a család fogalmának alkotmányos módosításáról tartandó referendum kapcsán. Tánczos elmondta, hogy családi okok miatt nem tudott részt venni a szenátusban tartott szavazáson, és mivel nem tudta erősíteni a referendumot támogatók táborát, ezért a közösségi oldalon vall színt a kérdésben.

A szenátor úgy fogalmazott, hogy nem tud egyetérteni az egyneműek házasságával és nem tudja családnak tekinteni az egyneműek kapcsolatát, éppen ezért támogatni fogja a referendumot.

Hírdetés

„Keresztényi hitemnek és a neveltetésemnek köszönhetően, a férfi és a nő kapcsolatán alapuló családot tudom elfogadni, és úgy gondolom, hogy ha valaki referendum formájában, alkotmánymódosító szándékkal, feltesz egy ilyen kérdést, nekem válaszolnom kell ”- írja a szenátor, majd leszögezi, hogy az október 6-7-én esedékes referendumon részt fog venni és igennel fog szavazni, annak érdekében, hogy a család és a házasság intézményei a férfi és a nő kapcsolatára alapuljanak. (hírszerk.)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »