Támogassa a Kurultájt szervező alapítványt adója 1%-val!

Kedves Magyar Testvérek!

A Magyar-Turán Közhasznú Alapítvány évek óta következetes munkát végez a Kárpát–medencei magyarság felemelése és összefogása érdekében. Tevékenységünk kiterjed a magyar őstörténet kutatásának számos területére a valós magyar történelem bemutatására. Az alapítvány számos hagyományőrző és kulturális rendezvényt, konferenciát, kiállítást és előadás sorozatot szervez szerte a Kárpát Hazában.

 

Hírdetés

 A Magyar – Turán Közhasznú Alapítvány szinte az egyetlen magyarországi szervezet amely a keleti rokonnépeinkkel a mindennapokban is tartja a kapcsolatot, ápolja és fejleszti a népeink közötti együttműködést. Alapítványunk erejéhez mérten támogatja a magyar hagyományőrzést a Kárpát-medence minden régiójában.

 

A Magyar Turán Közhasznú Alapítvány a legnagyobb magyar hagyományőrző rendezvény, a Kurultáj főszervezője is. Ezen az ünnepen együtt emlékezünk méltósággal nagy őseinkre és példát mutatunk a nemzetnek és az egész világnak hazafiságból, kitartásból és nemzeti szolidaritásból. Ezen az ünnepen a keleti rokonnépeink is velünk ünnepelnek és elviszik a magyarság jó hírét szerte a Világba! Ezt az ünnepet mára már szinte minden nemzeti erő és a Magyar Állam is támogatja, hiszen a nemzet jelentős része részt vesz rajta. Legnagyobb közös ünnepünk megvalósításához, valamint tevékenységünk színvonalas folytatásához a magyar emberek összefogására és támogatására is szükség van. Támogasd Te is közös céljainkat és közös nemzeti álmaink megvalósítását! Most az adód 1%–ával tudod támogatni a magyar hagyományőrzést és összefogást!

1% – Adószámunk: 18265871-1-42


Forrás:kurultaj.hu
Tovább a cikkre »