Támadnak a néger kontinensfoglalók, tüzeli őket az ultraliberális No Borders nevű ngo

Több száz afrikai néger betolakodó foglalta el az északkelet-olaszországi Ventimiglia városának tengerparti szikláit, valamint a Franciaországba tartó vasúti síneket a határon történő átengedésüket követelve pénteken. Az ultraliberális No Borders nevű ngo bújtatja fel a kontinensfoglalókat a már mindennapossá vált tiltakozásokra, amelyek a közrendet veszélyeztetik.

A mintegy háromszáz afrikai néger a vöröskereszt ventimigliai táborából vonult ki a város tengerpartján sorakozó hullámtörő sziklákra. Ezt követően elfoglalták a tengerparti fenyőerdőt és a Franciaországba vezető vasúti síneket is. Megpróbáltak felkapaszkodni a határon átkelő vonatokra, egy betolakodó az egyik vonat mellett futva súlyosan megsérült, kórházba szállították.

Ventimiglia polgármestere a La Repubblica című olasz napilapnak úgy nyilatkozott, hogy a város a No Borders nevű ultraliberális ngo “túsza”, mivel a szervezet bújtatja fel a migránsokat a már mindennapossá vált tiltakozásokra, amelyek a közrendet veszélyeztetik. A betolakodók többsége a dél-olaszországi partokra érkezett afrikai, nincs sem érvényes, személyazonosításra alkalmas iratuk, sem tartózkodási engedélyük.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »