TAHAT – AZ ELFOJTÁSOKTÓL VALÓ MEGTISZTULÁS SZERTARTÁSA

A napvallásnak a nyári energetikai időszakára eső rituáléi közül az egyik legkülönlegesebb szertartását szeretném bemutatni, melynek neve TAHAT.

A Tahat nevű szertartás egy olyan tradicionális tisztító ceremónia, amely azt üzeni, hogy a létezésünkkel teremtsük meg a földi békét, harmóniát, s benne önmagunkat.

Ennek a nemes célnak az elérését oly módon támogatja, hogy nem a környezetünkben élő embereket kívánja megváltoztatni, hanem saját magunkat: azzal, ahogyan gondolkodunk, ahogyan beszélünk, ahogyan viselkedünk.

 

A Tahat szertartásra azért van nagy szükség, mert az emberi testet körbeölelő és azt átszövő energia- és információ-rendszer „elkoszolódik”, beszennyeződik a mindennapok során.

Minden embernek napi szinten kellene tisztítania és regenerálnia saját magát. Számtalan okot fel lehet sorolni, hogy miért nem vagy csak részben valósult ez meg. A végeredményt tekintve, az emberek erőterében sok a negatív idegi energia, a különféle kudarcélmények nyomán kialakult energetikai zavar, amit ki nem élt vágyak és meg nem élt tervek okoznak. Ezeket a tudatalatti vágyakat, elképzeléseket, elfojtásokat és gátlásokat okozó energetikai szövevényt oldja ki az aurából a Tahat.

 

Az önsorsrontó folyamatok elsősorban az elfojtások hatására mennek végbe. Amikor az emberben szinte reflexszerűen indulnak be a különféle védekezési és elhárító mechanizmusok tudattalan lelki áramlatai, amikor az ember csitítja magát a konfliktusok elkerülés miatt, vagy amikor félelmeit és fájdalmait kiutasítja a tudatából, mert nem akar tovább szenvedni, illetve amikor elfojt és visszatart magában valamit akár öntudatlanul is, akkor segít a Tahat.

 

Az ember hajlamos a nemkívánatos gondolatait, a kínzó érzéseit és a gyötrő emlékeit elfeledtetni magával, de ezzel csak aláássa az önbecsülését és önbizalmát. Idővel a rengeteg belső feszültség és konfliktus oly hatalmassá válhat, hogy saját személyiségünk és lelkünk ellen fordulhatnak. Ezek az energia-lenyomatok testileg és lelkileg egyaránt megbetegíthetik az embert. Ilyenkor jöhet jól a TAHAT felszabadító, oldó hatása.

 

 

A Tahat a Hold erejét felhasználva lépésről-lépésre segít megszabadulni az elfojtásainktól. Általa még ragyogóbbá válhat az ember fényruhája.

 

A Mahat nevű szertartáshoz hasonlóan a Tahat is egy szent tóban (medencében) végzett szertartás volt Egyiptom fénykorában. Rendszeren újra meg újra elvégezték a papok a tisztulni vágyókon. Ilyenkor a szent tó vizét magas rezgésű holderővel telítették és ebben végezték el az elfojtások feloldását.

Hírdetés

 

Ennek a tisztító rítusnak egyik különlegessége abban áll, hogy a jelölt előre meghatározhatja magában azt a három „komplexusát”, belső akadályát, amelytől meg kíván szabadulni a Tahat alatt.

 

Mivel a 2016-os esztendő a Mars uralma alatt áll, a marsikus energiák a tapasztalataink szerint rengeteg tudat alatt tárolt, megoldatlan problémát és elfojtást hoznak a felszínre. Egyebek mellett ezért is tanácsos részesülni akár többször is a TAHAT üdvös energiáiból!

 

A Tahat filozófiája jól definiálható és átlátható: bűn nélkül, harmóniában és békében élni önmagunkkal és a többi lélekkel. Ennek megvalósításában egyik állomás a napvallás Tahat szertartása.

 

Ha felkeltette érdeklődésedet a Tahat, akkor további információkat kaphatsz az alábbi elérhetőségeken:

[email protected]

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom programjainkat.

 

Részt vehetsz programjainkon:

Önfejlesztő Műhelyeinken (beszélgetős előadásainkon)Hétvégi töltődéseinket (és Istentiszteleteinket)Bel- és Külföldi zarándoklatainkona Naptemplomunkban és a Pálos kolostorokban tartott IstentiszteleteinkenSzer-napjainkon (szent ünnepnapjainkon)Főnix programunkonÉbresztő Táborunkon

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához.

 

Bővebb információ:

[email protected]

 

Száraz György

Boldog napot!

The post TAHAT – AZ ELFOJTÁSOKTÓL VALÓ MEGTISZTULÁS SZERTARTÁSA appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »