Szupersztárokat jelentett be a Balaton Sound – íme az első nevek

Szupersztárokat jelentett be a Balaton Sound – íme az első nevek

Számos top dj, így Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Dimension, Don Diablo, Joel Corry, KSHMR, Kungs, az Ofenbach és a Vini Vici is fellép a jövő évi Balaton Soundon.

„A világ legjobbjait soroló DJ Mag Top 100 lista legelőkelőbb helyeiről is érkeznek fellépők a Soundra, amely 2023-ban június 28-tól július 1-ig tart” – idézte Filutás Annát, a fesztivál projektmenedzserét az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közlemény.

Az első nevek közt szerepel a trance gyökerekkel rendelkező Armin van Buuren, és szintén a legnépszerűbb dj-k közé tartozik Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, KSHMR és a Vini Vici is. Eljön Zamárdiba Robert Etheridge, azaz Dimension, az egyik legkülönlegesebb brit elektronikus zenei előadó, akit a tánczene új hullámának különleges szereplőjeként emlegetnek, miután első kislemezét követően gyorsan nevet szerzett magának a drum&bass színtéren.

Hírdetés

Hosszú kihagyás után indul turnéra és jön a Soundra is Hardwell, Hollandia és a világ egyik legnépszerűbb dj-producere. Érkezik Joel Corry brit dj, producer és televíziós személyiség, az MTV Being Joel Corry című digitális sorozatának sztárja, aki legnagyobb slágereit hozza el a Balatonra. Szintén elfogadta a Sound meghívását Kungs, a francia dj és zenei producer, aki az ausztrál funk trió, a Cookin’ on 3 Burners dalának feldolgozásával robbant be a köztudatba. Fellép továbbá az Ofenbach, a Párizsból induló dance-pop duó, amelynek teltházas partik és nagy fesztiválfellépések jelzik útját.

A közlemény kiemelte: a Balaton Sound nem csupán az esti bulizások helyszíne. Napközben lesz vízben táncolós splash party, matracos csobbanás, koktélozós beach klub a legjobb magyar dj-k zenéivel, extravagáns divatbemutatók, külföldi utcaszínházak felvonulása. Az egészségtudatos látogatók techno jógával és más sportprogramokkal vezethetik le a hosszú éjszakákat.

A szervezők közölték: miután a B my Lake fesztivál jövőre is a Balaton Sound szerves részeként jelentkezik, hamarosan bejelentik az underground stílusok, a techno, a tech-house vagy a minimál house fellépőit is.

Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »