Szupercikk az RT-n Sorosról brexit-ügyben

Szupercikk az RT-n Sorosról brexit-ügyben

RUSSIA TODAY

Neil Clark, számos vezető brit médium újságírója, eleresztette tollát a globális orosz Russia Today tévé angol nyelvű szolgálatának véleményrovatában Soros napfényre került brexites beavatkozásáról. A nyolc nyomtatott oldal terjedelemben megjelent cikk ismertetése kihagyhatatlan.

Clark azzal kezdi, hogy aki erre nem nevet, annak nincs humorérzéke. Ugyanis az a hír, hogy Soros, az amerikai milliárdos, 400 ezer fontot adott egy Brexit-ellenes csoportnak, éppen azon a napon jelent meg, amikor a YouTube jelentette, hogy nem találták bizonyítékát annak a vádnak, miszerint Oroszország beavatkozott volna a Brexitbe.

Ismételje utánam (robotszerű kézmozdulatokkal): „Nem bizonyított orosz beavatkozás a Brexitbe – borzalom! Még több szankciót Oroszország ellen! 400 ezer fontos csekk egy amerikai milliárdostól egy Brexit ellen kampányoló csoportnak – ez nem probléma, hiszen az segíti a demokráciát!”

Így folytatja:

Nem kell ahhoz valakinek egy vadonatúj, 999 fontba kerülő, szupermodern Képmutatás-detektort (Hypocrisy Detector) vásárolnia a Harrods áruházban, hogy rábukkanjon a kettős mércére. Elég, ha valakinek néhány agysejtje működőképes, és elegendő, ha önállóan gondolkodunk. Itt, az Egyesült Királyságban hónapokon át bombáztak bennünket az establishment által jóváhagyott összeesküvés-elméletekkel – amelyeket a „legjobb” lapokban lehetett olvasni –, hogy Oroszország valahogyan „megbuherálta” a Brexitet. Nagy-Britannia kilépése az EU-ból része volt Vlagyimir Putyin, más néven Dr. Gonosz trükkös cselszövésének, hogy meggyengítsék Európát és a „szabad világot”.

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/kulfold/az-rt-brexit-ugyi-soros-beavatkozasrol

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »