Sztárjátékosok sokaságával nézhetnek szembe Geráék

Minden sztárjátékosára számít a magyarok elleni március 26-i mérkőzésen Ante Cacic, az Európa-bajnokságra készülő horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A szakember hétfőn nevezte meg húszfős keretét. Az együttes három nappal a Groupama Arénában esedékes találkozó előtt Eszéken fogadja az izraelieket. A tréner nem kísérletezik, így a legnagyobb sztárok – mint például Luka Modric, Ivan Rakitic vagy Mario Mandzukic – ott vannak a keretben.

A horvát csapathoz az izraeliek elleni összecsapáson pluszemberként csatlakozik majd a válogatottól nemrég elköszönő Ivica Olic is, akit az eszéki mérkőzésen fognak majd búcsúztatni.

„Nincsen rá elég szó, hogy mennyit tett Horvátországért. Meg akarjuk neki adni a lehetőséget, hogy hallja a szurkolók tapsát” – idézte a Horvát Labdarúgó-szövetség honlapja Ante Cacicot.

A franciaországi kontinensviadalon a horvátok a címvédő spanyolokkal, a csehekkel és a törökökkel szerepelnek azonos csoportban, míg a magyarok – akik 44 év után lesznek ott újra az Európa-bajnokságon – az osztrákokkal, a portugálokkal és az izlandiakkal kerültek egy kvartettbe.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »