Szörnyű baleset történt Kárpátalján, többen megsérültek

Kárpátalján, a Kijev-Csap autóúton hátborzongató közlekedési baleset történt. Szalagkorlátnak ütközött, felborult, majd a szembejövő sávba került egy mikrobusz, ahol egy másik járművel is összeütközött – számol be a Zakarpatszkij Korrespondent internetes oldal.

Október 7-én a Kijev-Csap autóút 735. kilométerénél, Kisanna (Hanykovica, Szolyvai járás) település közelében egy Mercedes Sprinter típusú mikrobusz vezetője elvesztette irányítását a járműve fölött és a szalagkorlátnak csapódott. Az ütközés következtében a gépkocsi felborult és a szembejövő sávba került, ahonnan egy Kia márkájú autó érkezett.

Az ütközés következtében a Kia utasai sértetlenek maradtak, azonban a mikrobuszban közlekedő öt személy sürgős orvosi segítséget igényelt.  Szerencsére pont arra jártak a rendőrök, akik a szomszédos járásba egy riasztáshoz siettek. A nyomozók segítettek a sérülteken, akiket később kórházba szállítottak.

A nyomozók vizsgálják a baleset körülményeit – jelentette a kárpátaljai rendőrség sajtószolgálata.

Rovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Szolyvai járás›Kisanna (Ганьковиця)Címkék: autóbaleset, közúti baleset, baleset, kékfény, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »