Szombaton Slovan-DAC, 1100 sárga-kék szurkoló válthat jegyet a derbire

Szombaton Slovan-DAC, 1100 sárga-kék szurkoló válthat jegyet a derbire

Nyitókép: dac1904.sk

December 7-én, szombaton a pozsonyi téglamezei stadionban lép pályára a DAC az őszi idény slágermérkőzésén. A belépőjegyek értékesítése már megkezdődött, a vendégszektor 1100 helye áll a dunaszerdahelyi szurkolók rendelkezésére.

A belépőjegy ára egységesen 10 euró. A belépőjegyek árusítása a mérkőzésre a következőképpen fog zajlani:

DAC store, MOL Aréna főlelátója: mától szombatig, naponta a nyitvatartási idő szerint (kedd-péntek 11:00-19:04 ó, szombat 09:00-14:00 ó) Pozsonyban: a mérkőzés előtt a helyszínen, 14:00-tól

Hírdetés

A rendőrség a találkozót kockázatos sporteseménynek nyilvánította, ezért csak névre lehet belépőjegyet vásárolni, a stadionba való beléptetésnél szükséges a személyi igazolvány (útlevél) felmutatása, amit gyermekek esetén az egészségügyi igazolvány helyettesíti, illetve a súlyosan egészségkárosodott (ZŤP) igazolvány.

Az YBS Fanklub vonatos szurkolói túrát szervez a hétvégi találkozóra. A vonat Dunaszerdahelyről indul 12:50-kor. Menetrendszerű járat, így minden állomáson és megállóhelyen megáll. A Pozsony Újváros pályaudvarról autóbuszokkal, rendőri kíséret mellett közelítik meg a szurkolók a vendégszektort, és ugyanígy lesznek visszaszállítva is a lefújást követően.

A vonat 18:13-kor indul visszafelé, szintén a Pozsony Újváros pályaudvarról. A vonatra csak oda-vissza érvényes menetjeggyel lehetséges a felszállás, melyet mindenki individuálisan vásárolhat meg a vasúttársaság pénztáránál. Célszerű elővételben beszerezni a menetjegyet.

Az autóval utazók találkozó helye a somorjai OMV benzinkúton lesz, onnan közös indulás 13:15-kor, rendőri felvezetéssel. Az új stadion parkolójának hiánya miatt az autóval érkező szurkolóknak is a Pozsony Újváros vasútállomás mellett lesz kijelölt parkoló; őket szintén autóbuszokkal szállítják tovább a stadionhoz.

dac1904.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »