Szombaton részlegesen lezárják az M0-s autóút halásztelki csomópontját

Szombaton részlegesen lezárják az M0-s autóút halásztelki csomópontját

Ha az időjárás engedi,

az M0-s autóút halásztelki csomópontját részlegesen lezárják burkolatjavítási munkák miatt október 27-én, szombaton reggel 7 és este 19 óra között.

A munkálatok ideje alatt az M0-s autóútról csak Csepel irányába hajthatnak le a közlekedők, Halásztelek az Auchan körforgalmon át lesz elérhető, míg az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalára a szigetszentmiklósi csomóponton keresztül hajthatnak fel az autósok.

Ha a szombati időjárás engedi, akkor a burkolatjavítási munkák során lezárják

Vagyis a közlekedők a munkálatok ideje alatt a halásztelki csomópontnál az M0-s autóútról csak Csepel irányába hajthatnak le, a csomópontban az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalára nem hajthatnak fel a közlekedők a II. Rákóczi Ferenc utca felől. Halásztelek az Auchan körforgalmon keresztül lesz megközelíthető.

Azok, akik az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalára szeretnének felhajtani, azok a közeli szigetszentmiklósi csomópontot vehetik igénybe, ahol október 25-én az új körforgalom teljes pályaívét megnyitották a forgalom számára, melyet így teljes körűen használhatnak, ezzel az M0-s autóútra való fel- és lehajtás is biztosított.

 


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »