Szombaton a Vasas ellen lép pályára a DAC

Szombaton a Vasas ellen lép pályára a DAC

A téli felkészülési szezon első edzőmeccsét szombaton játssza a dunaszerdahelyi DAC. A sárga-kékek Vida Máté korábbi csapata, a magyar másodosztályban érdekelt Vasas otthonában lépnek pályára a hétvégén.

A Fortuna Liga őszi szezonjában második helyen záró DAC, január 7-én kezdte meg a felkészülést a bajnokság tavaszi szezonjára. A dunaszerdahelyi együttes az eddigiektől eltérően, kizárólag hazai környezetben készül a bajnokság második felére.

Hírdetés

A DAC hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint szombaton 13 órától a hatszoros magyar bajnok Vasas műfüves edzőpályáján lép pályára a dunaszerdahelyi együttes, a találkozó 2×60 perces lesz.

Vida Máté egykori csapata jelenleg a magyar második vonal negyedik helyezettje, egyetlen ponttal lemaradva a feljutást jelentő második helytől, olvasható a sárga-kékek hivatalos honlapján.

A DAC köszönetét fejezte ki a Vasas FC vezetésének, hogy erre a helyzetre rugalmasan reagálva megváltoztatta edzéstervét, és beleegyezett a mérkőzés megrendezésébe, áll a sárga-kékek honlapján.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »