Szomáliai bevándorló zaklatott egy nőt Budapesten

Szomáliai bevándorló zaklatott egy nőt Budapesten

Egy afrikai menedékkérő ugrott be egy nő kocsijába kedden, Budapesten, és nem volt hajlandó kiszállni. Azt akarta, hogy elvigye valahova a sofőr. Végül csak a rendőrök tudták kiszedni. Az autó tulajdonosát az M1 aktuális csatorna Híradója elérte telefonon, és azt mondta, megijedt, a fia még sírva is fakadt, pedig csak távolról látta az esetet.

Egy óbudai utcában parkolt autójával egy nő még kedden. Éppen edzésre vitte a fiát, és amikor visszatért az autójához, egy idegen fekete férfi beugrott az autójába, és azt kiabálta, hogy „go, go, go” vagyis, hogy induljanak el.

A Híradónak nyilatkozott egy környéken dolgozó férfi, aki azt mondta, látta ugyan, hogy beül a férfi az autóba, de nem volt egyértelmű számára, hogy baj lenne, emiatt a kollégáival el is indultak haza.

A Híradónak sikerült elérnie az áldozatot, aki telefonon annyit mondott: az volt a szerencse, hogy volt annyi lélekjelenléte, hogy magához ragadta a táskáját, és visszafutott segítséget kérni az edzőterembe. A férfi közben mindent szétszedett az autóban, még az elsősegély dobozt is. Csak a kiérkező rendőröknek sikerült őt kirángatni a kocsiból.

O. Andrea a Híradónak elmondta: úgy gondolja, a férfi azt szerette volna, hogy vigye el valahová. Hozzátette: az nyugtatta meg, hogy a kisfia már az edzésen volt, és nem ült mellette az autóban. Akkor sokkal jobban megviselte volna a történet, bár a gyerek így is sírt a recepciónál, mert azt hitte, hogy az édesanyját bántani akarja a férfi, és elviszi az autójukat.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrség közleményében azt írta: a helyszínen a rendőrök a szükséges intézkedéseket megtették, a szomáliai férfit előállították, és garázdaság, illetve kábítószer birtoklás megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene. A közleményben kiemelték azt is, hogy a férfi Magyarországon menekült okmánnyal tartózkodik.

A Pestisrácok írt először az ügyről. A cikkben több, mostanában történt esetről is írnak, ami migránsokkal kapcsolatban történt. Emlékeztetnek arra is, hogy már nemcsak Németországban, Svédországban vagy Ausztriában, hanem Magyarországon is előfordul, hogy migránsok zaklatják a helyieket.

forrás: M1 Híradó

The post Szomáliai bevándorló zaklatott egy nőt Budapesten appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »