Szolnoki szurkolók keresik újra Járomi Bencét

Szolnoki szurkolók keresik újra Járomi Bencét

Aki teheti, segítsen újra keresni Járomi Bencét a Tiszaparton, hátha még van remény – így fogalmaz a Szolnoki Vízilabda SC szurkolói csoportjának Facebook-oldala az eltűnt tinédzserrel kapcsolatban. A 17 éves fiatalembernek még karácsony előtt (egyes források szerint december 22-én, mások szerint december 23-án) veszett nyoma Szolnokon. Az előzetes terv szerint az újrakeresést szerdán 9-kor indították a a Tisza híd Tiszaligeti oldaláról.

Járomi Bence a klubban vízilabdázott, nemrég hagyta abba a játékot, sorsát ezért is viseli szívén a klub szurkolói csoportja. 

Szerda délben a Blikk.hu úgy értesült, hogy a keresőcsapatok egy holttestek találtak a Tiszában, „ezekben a percekben érkeznek a helyszínre a hatóságok, az azonosítás egyelőre nem történt meg.”

Az Index a Blikkmostra hivatkozva a következő részleteket tette közzé az esettel kapcsolatban: a szolnoki Verseghy Ferenc Gimnáziumban­ tanuló 17 éves fiúnak kiterjedt baráti köre volt. Aznap (december 22-én) bulizni ment a barátai­val, és éjjel 1 óra körül indultak­ haza a Tisza-parti klubból.

„Harmincöten voltunk a bulin, kis csoportokban szállingóztunk haza. Én két barátommal jöttem el a szórakozóhelyről, és megálltunk az út szélén, nem messze a hídtól. Ekkor láttam utoljára Bencét, egyedül, magába mélyedve ballagott a híd felé. Odakiáltottam neki, hogy jön-e velünk tovább, de nem válaszolt. Gondoltam, biztosan hazamegy inkább. Később tudtam csak meg, hogy aznap este nagyon rossz kedve volt, és senki se tudta, miért” – mesélte a Blikknek Milán, a fiú legjobb barátja. Ő látta utoljára a fiút. „A hídon várt rám az unokatestvérem, és mivel Bence is arra indult, biztos voltam benne, hogy találkoznak. Ám ők már nem látták őt, és mi sem, amikor húsz perc múlva elindultunk arra.”

Járomi Bence telefonja ki van kapcsolva, a közösségi oldalára sem jelentkezett be. A rendőrség körözést adott ki, és keresőkutyákkal fésültették át a környéket. „Az első keresés nem járt sikerrel, most a rendőrök megpróbálják bemérni a telefonját, illetve elemezni a környéken készült kamerafelvételeket” – mondta Turi László, a szolnoki Életjel Mentőcsoport vezetője.

A Police.hu szerint Járomi Bence körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Arca ovális, haja barna, felül oldalra fésült és oldalt felnyírt. Szeme barna, és barna keretes szemüveget visel. Eltűnésekor fekete színű farmert, fekete színű pulóvert, fekete orkánkabátot és egy fekete magas szárú cipőt viselt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »