Szökésben lévő bűnöző lövöldözött a Magdolna utcában

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi rendőrkapitányságán 2019. május 15-én 19 óra 40 perc körül egy férfi személyesen tett bejelentést, hogy azt megelőzően Budapesten, a VIII. kerületben, a Magdolna utcában egy korábbi vitából kifolyólag két férfi az autója elé állt, miközben egy harmadik társuk rá gáz-riasztó fegyverrel több lövést adott le.

Az esettel összefüggésben személyi sérülés nem történt.

Hírdetés

A józsefvárosi rendőrök forrónyomon megkezdték az elkövetők felkutatását, valamint a bizonyítékok beszerzését. A rendőrök a két férfit, aki az autó elé állt, a Magdolna utcában elfogták. Harmadik társukat, aki a férfira lőtt, pár órával később a józsefvárosi nyomozók a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve fogták el a VIII. kerületi Orczy úton.

A rendőrök mindhárom férfit előállították a kerületi kapitányságra, és ellenük felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A két férfit, aki a kocsi elé állt, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására. A harmadik férfi elfogását követően kiderült, hogy ellene elfogatóparancsot adott ki a Debreceni Törvényszék, mert nem kezdte meg letölteni jogerős szabadságvesztését, így őt a kihallatását követően a számára kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe viszik – közölték a Police.hu-n.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »