Szocialista képviselő is felszólalt a szcientológusok székházavatóján

Szocialista képviselő is felszólalt a szcientológusok székházavatóján

A szcientológusok – huszonöt évnyi magyarországi jelenlét után – a hétvégén adták át térségbeli székházukat; Budapesten, a XIII. kerületi Váci úton. De mit szól Xenu, a galaxis gonosza ahhoz, hogy az átadó ünnepségen egy szocialista képviselőnő is felszólalt?

Az újonnan átadott 6000 négyzetméteres (!) épület nyugati homlokzatán egy 25 méter hosszan húzódó SCIENTOLOGY felirat hirdeti a jelenlétet a naponta több mint 100 000 előtte elhaladó embernek. A Szcientológia Egyház vezetője, David Miscavige úgy jellemezte a magyarságot és a megnyitó résztvevőit, hogy vágyakoznak a szellemi függetlenség után, és kiemelte, hogy a budapesti „ideális Szcientológia-egyházzal” ez elérhető. A megnyitó ünnepségen nem mellesleg 3500-an vettek részt.

Az Országgyűlés által el nem ismert egyház magyarországi egyházszervezete közleménye szerint „a magyar társadalom kiemelkedő személyiségei” üdvözölték az egyházat új otthonában: dr. Komáromi István dandártábornok, Pest megye nyugalmazott rendőrfőkapitánya; Hekáné dr. Szondi Ildikó, Szeged város Kulturális, Oktatási, Idegenforgalmi és Ifjúsági Bizottságának alelnöke; Debreceni Ágnes tanár, a minisztériumi díj-nyertes Gárdonyi Géza Általános Iskola alapítványának kuratóriumi tagja Dunaújvárosból; illetve a tudományos-fantasztikus regényíró, Nemere István.

Hekáné dr. Szondi Ildikó, aki egyébként Szeged belvárosának szocialista képviselőnője, meglehetősen érdekes információkat tudna szállítani egy bizonyos Xenuról, aki a galaktika uraként nem túl szimpatikus magatartást fejtetett ki, ha nem is az elmúlt nyolc évben, de 75 millió évvel ezelőtt biztosan. Xenu annyira, de annyira gonosz, hogy az említett időpontban az egész Galaxisból sok milliárd űrlényt fogdosott össze, lefagyasztotta őket, a Földre hozta őket, majd egy vulkánba dobta a lefagyasztott lényeket, a vulkánt pedig felrobbantotta egy hidrogénbombával. Az űrlények lelkei, a „thetánok”, később az evolúció során az emberi lényekben találtak új otthonra.

Minderről azonban nem csak egy átlagos halandó (pl. Botka László, az MSZP szegedi polgármestere) nem tudhat, hanem egy átlag szcientológus sem. Ha Hekáné elérte a szcientológia magasabb szintjét, az ún. OT III-as tagságot, akkor azonban tisztában lehet mindezekkel a tettekkel, hiszen beavatást nyert a legnagyobb titokba.

Ezért is lehet fontos az, hogy megkeressük ezzel a kérdéssel (is) a baloldali politikust.

Forrás: alfahir.hu

sokkaljobb-kommentár: Egyelőre nem lett állami egyház! A Hit Gyülekezete viszont az lett. Az állami egyház állami támogatásra, áfa-elkerülésre (akkor van nagyon nagy jelentősége, ha építkezik!), óvodák, iskolák működtetésére jogosult. A szcientológia különböző szép nevű alapítványokon keresztül egyébként elképzelhető, hogy iskolákat tart fenn nálunk is. Oroszlánrészük volt az OPNI (népszerű nevén a Lipót) bezárásában is a szcientológiának. Erről bővebben ITT

Az OPNI bezárása és veszni hagyása című írásunk videóval és további információval elérhető ITT

Az OPNI egyre inkább hiányzik. A kertben lévő kápolnát a bezárás előtti időkben restaurálták néhány milliárd forintért. Most az enyészeté lesz… A felszámolása valószínűleg még mindig tart, a felszámolóbiztos őszinte örömére, akárcsak a Malév esetében. Amíg felszámolás alatt van, lehet húzni a havi egy-két milliós fizetéseket. Az OPNI épületeit (amelyek nemsokára az enyészeté lesznek!) és hatalmas értékes területét őrizni kell. Az őrző-védő cég nagyon jól, a magyar adófizetők nagyon rosszul járnak.

Nálunk székházat avathatnak, de Oroszországban vizsgálják a szcientológiai „egyház” viselt dolgait.

Békéscsaba, 2016. július 26.

F. I. – T. Z.

Emlékeztető: „A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak.” (Edmund Burke) 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »