Szilágyi megint „nagyon menő volt”

Szilágyi Liliána az Eb-n majdnem aranyat úszott 200 pillangón, és egészen kitárulkozó nyilatkozatot tett. Arról beszélt, hogy év elején majdnem abbahagyta az úszást, mivel olyan nyomás nehezedett rá a családi örökség miatt. Apja olimpikon volt, nagyapja Gyarmati Dezső olimpiai bajnok vízilabdázó volt. Emiatt leginkább megfeleléskényszerből állt rajthoz, nem önmaga miatt. Ezen változtatott, visszatért, és majdnem Európa-bajnok lett. Őszinte kitárulkozása sokaknak szimpatikus volt, néhányan furcsállták, de mindenképp emlékezetes volt a vallomása.

Szilágyi az olimpián sem hazudtolta meg magát, legalábbis ami az őszinte beszédet illeti. A 100 pillangó előfutamában 10. helyen végzett, majd a parton odaállt az M4 kamerája elé, és belekezdett:

„Végre, nagyon vártam már, hogy ússzunk. Nehéz volt, az első úszás mindig nagyon nehéz, négy éve ez az amerikai csaj nyerte az olimpiát világcsúccsal, most meg mellette úsztam, nagyon menő volt. Nem nagyon éreztem ezt még most, fel kell venni a ritmust, a döntőben szerintem bent leszek, most még azt sem tudtam, hol vagyok.”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »