Szijjártó lehet, hogy mágus, de ezeréves hazánkba nem kell egyetlen idegen szutyok…

Szijjártó Péter már kevésbé volt olyan harcias az ENSZ-szel szemben, mint párttársai. Sőt, a világszervezet “migránscsomagját” a magyar külügyminiszter már egy “hosszú és tartalmas dokumentumnak” nevezte, amit érdemes komolyan venni.

Szijjártó Péter szerdán Aurelia Frick liechtensteini külügy-, igazságügyi és kulturális miniszterrel találkozott, és a közös sajtótájékoztatón szóba került az ENSZ egész világra kiterjedő migrációs egyezmény tervezete is, amelyet korábban élesen támadtak a fideszes politikusok, sőt már a világszervezet élére magát Soros Györgyöt is odavizionálta.

Szijjártónak úgy tűnik ez már ciki volt: “érdemes ezt a dolgot komolyan venni. Van egy komoly, hosszú és tartalmas dokumentum. Ha az elemzése befejeződik, akkor minden egyes, a dokumentumra vonatkozó kérdésre választ tudunk adni. Az első olvasat után, első látásra azt tudom mondani, hogy azok a panaszok, melyek az ENSZ-főtitkár megnyilatkozásait követték, mintha részben meghallgatásra találtak volna” – magyarázta a politikus, akinek szavaiból az is kitűnik, hogy eddig el sem olvasták a szöveget.

Hollik István 3 nappal ezelőtt még így fogalmazott például: “Brüsszel, az ENSZ még több befolyást akar adni a Soros-féle NGO-knak, amelyek mindenféle módon segítik és szervezik a bevándorlást.”

A legbájosabb mégis az, hogy Szijjártó Péter szerdai sajtótájékoztatóján egyszer sem mondta ki Soros György nevét!

alfahír.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »