Szijjártó: Európa ezzel a csomaggal fel is adta

A külügyminiszter szerint a következő időszakban radikálisan megváltozhat a kontinens népessége.

Szijjártó Péter szerint az ENSZ globális migrációs csomagja jelenlegi formájában olyan változtatásokat tartalmaz, amelyek nemcsak tényként, hanem kívánatos folyamatként is írják le a nagy népvándorlási folyamatokat.

Hírdetés

– fogalmazott a magyar diplomácia vezetője, aki New Yorkban, az ENSZ-székházban felszólal a világszervezet globális migrációs csomagjáról folytatott kormányközi tárgyaláson. Szerinte a csomag ebben a formájában rendkívüli veszélyt jelent Európára, ha pedig az abban lefektetett célok megvalósulnak, a kontinens népességi összetétele radikálisan átalakul az elkövetkező néhány évben.

Mint mondta, olyan módosításokat tettek bele a csomagba, amelyek még tovább erősítik a nagy népvándorlási folyamatokat elősegítő és kiváltó faktorokat. Példaként említette a külügyminiszter, hogy

Szijjártó Péter hangsúlyozta, hogy mindezzel Magyarország nem ért egyet, a magyar kormány az oktatás folyamatos fejlesztésében és a több gyermekben látja ezeknek a kihívásoknak kezelését, nem pedig abban, hogy illegális bevándorlókat hozzanak az országba.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »