Szidalmazta és megöléssel fenyegette a mentősöket a nyírbogáti B. Patrik

A sérült barátját ellátó mentősök munkáját akadályozta és megrongálta a mentőautót egy 20 éves feltörekvő és beilleszkedő kisfiú.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A mentőszolgálat munkatársai Nyírbogáton láttak el egy sérült férfit 2016. október 8-án 0 óra 20 perc körül. Az ellátásra szoruló “fiatal” egyik barátja akadályozta a mentősöket a munkavégzésben, szidalmazta és megöléssel fenyegette őket. A mentősök miután a sérültet – akadályoztatásuk ellenére – a mentőautóba helyezték, az agresszív férfi betörte az esetkocsi ajtajának egyik üvegét.

A rendőrök a mentőszolgálat munkatársainak bejelentése után még a helyszín közelében elfogták a húszéves helybeli beilleszkedőt.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai B. Patrik nyírbogáti lakost, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és rongálás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség a gyanúsítottal szemben vádemelési javaslatot tett és kezdeményezte a gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

(Police.hu)


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »