Szexet ajánlott a 16 éves lány, de inkább kifosztotta a kuncsaftját

Szexet ajánlott a 16 éves lány, de inkább kifosztotta a kuncsaftját

Szexet ajánlott a 16 éves lány, de inkább kifosztotta a kuncsaftját

Előzetes letartóztatását kezdeményezte a miskolci ügyészség egy 16 éves lánynak, aki pénzért szexuális szolgáltatást ígért egy férfinak, majd inkább kifosztotta a kuncsaftját.

Hírdetés

A Miskolci Rendőrkapitányság által folytatott nyomozás adatai szerint október 15-én, 14 óra körül a fiatalkorú gyanúsított és egy putnoki férfi Miskolc egyik vasúti pályaudvarának környékén megegyeztek, hogy a gyanúsított pénzért szexuális szolgáltatást nyújt a férfinak; ennek céljából egy közelben lévő romos, elhagyatott ingatlanba mentek.

A szexuális aktust megelőzően azonban megjelent a helyszínen két nő, a lány anyja és egy rokona. Az anya a lánya hiányos ruházatát látva feljelentéssel fenyegette meg a férfit, amiért az a fiatalkorúval szexuális kapcsolatot akart létesíteni. Rövid szóváltást követően dulakodás alakult ki, miközben a fiatalkorú gyanúsított egy földön talált boros üveggel fejen ütötte a sértettet, majd a másik nővel rángatni kezdték a férfi ruházatát, amelynek eredményeként a vállán lévő sporttáska elszakadt és abból kiesett a sértett pénztárcája. A tárcát a fiatalkorú elkövető magához vette, átkutatta, majd abból 4500 forint készpénzt eltulajdonított.

A bántalmazás következtében a sértett a fején 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, és könnyű testi sértés vétsége miatt hatályos magánindítványt terjesztett elő.

A nyomozó hatóság a lányt társtettesként elkövetett kifosztás bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt hallgatta ki gyanúsítottként, azonban a súlyosabb bűncselekmény minősítése a további nyomozás eredményéhez képest változhat.

A lány tagadta a bűncselekmények elkövetését.

A járási ügyészség megítélése szerint a különös tárgyi súlyú bűncselekménnyel gyanúsított fiatalkorú elkövető esetében – akivel szemben a rendőrség ugyanilyen bűncselekmény miatt egy másik ügyben néhány napja elfogatóparancsot bocsátott ki – fennáll a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés, valamint a bizonyítás megnehezítésének a veszélye, ezért kezdeményezte az előzetes letartóztatását a Miskolci Járásbíróságon.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »