Szerezd be a legkedveltebb otthoni kiegészítőket! (X)

Szerezd be a legkedveltebb otthoni kiegészítőket! (X)

Otthonunkban számtalan apróság és kiegészítő eszköz van, amiknek sokszor nehéz helyet találni. Nem is beszélve a kertben használatos tárgyainkról, amiket különféle anyagú és méretű kerti tárolóban helyezhetünk el a legkényelmesebben.

Csak akkor érezzük jól magunkat használati tárgyaink között, ha mindennek találunk megfelelő helyet házon belül és kívül egyaránt. 

Legyen mindennek helye!

Mindenkinek szüksége van olyan hétköznapi használati tárgyakra, amik a váratlan helyzetekben is kiszolgálnak bennünket. Ha szeretnél Te is kényelmesen vásárolni, keresgélj a PLAZAWEB.HU otthon és kert kategóriájában hasznos holmikat magatoknak.

A fellépőlétrának például nagy hasznát veheted a ritkábban használt tárgyak elpakolása során, mivel érdemes azokat a lakótér fölött, plafonig érő szekrényben vagy ajtó fölé szerelt polcon tárolni, ahol nem foglalnak értékes helyet és nincsenek szem előtt.

Az év nagy részében nincs szükségünk például a szezonális holmikra, sífelszerelésre, korcsolyára, de akár még a gyerekjátékoknak is szükség lehet extra tárolóhelyet keresni. Ezeket vagy a lakáson belül alakítjuk ki, vagy a használaton kívüli dolgokat kerti tárolóba száműzzük.

Hírdetés

Otthoni felszerelések

Takarítóeszközökre, szappanadagolóra és kézszárítóra folyamatosan szükségünk van, ezeket is kényelmesen, otthonról beszerezheted az áruház kínálatából. A felmosáshoz használatos cserélhető felmosófejekkel pillanatok alatt áttörölheted a lakás forgalmas részeit, hogy mindig makulátlan tisztaság vegyen körül. Felejtsd el a régimódi és kényelmetlen vödrözést, válassz innovatív megoldást. 

Az értékes ékszerek, féltve őrzött emlékek és iratok legjobb helye egy trezorban van, ahol csak mi tudjuk, hová rejtettük. A lakásba szerelt biztonsági széf vagy digitális trezor akár bútorba vagy falra is tehető. Értelemszerűen nem beszélünk sokat róla akkor sem, ha rendelkezünk ilyennel, de jó dolog, hogy extrém körülmények között is biztonságban tudhatjuk benne értékeinket. Készpénzünk is jobb helyen van benne, mint a párnánk alatt. Szükség esetén könnyen hozzáférhetünk a tartalmához.

Kerti szórakozás kényelmesen

A medencézés remek szórakozás, pezsgőfürdőket és vizes kiegészítőket is nagy választékban találtok a cég kínálatában. Csak ne feledkezzetek meg az elektromos rovarcsapdáról, amivel kényelmessé varázsolhatjátok a nyárestéket.

A kertben töltött szabadidő vagy kertészkedés után jó, ha tudunk valahol kezet mosni. Emiatt célszerű a kerti tárolókba, garázsokba kézmosási lehetőséget kialakítani, a higiénia mostanában úgyis mindennél hangsúlyosabb. A fali szappanadagoló pontosan a szükséges mennyiségű szappant adagolja a koszos kezekre. Elektromos kézszárítókkal pedig felesleges hulladék nélkül lehet a higiénikus kéztörlést megoldani. Az áruház intézményi és otthoni megoldásokat is kínál érdeklődőinek.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »