Szerémség: Őrizetben a késelő migráns

Szerémség: Őrizetben a késelő migráns

A rendőrség Šid környékén őrizetbe vett egy migráns személyt, akit azzal gyanúsítanak, hogy szombat hajnalban megkéselt egy fiatalembert a szerémségi Vašica (Kisfalud) falunál.

A 35 éves menekült rövid szóváltás után késsel életveszélyesen megsebesítette a 27 éves helybeli fiatalembert. “A sebesült férfit szombat hajnali 4.55 órakor vették fel a mitrovicai kórház sürgősségi osztályán, súlyos, életveszélyes sérülésekkel. A mellkasi részt ért három szúrt sebe van, amely érte a rekeszizmot, a gyomrot és a májat is. A pácienst megműtöttéki, jelenleg az intenzív osztályon van. Állapota stabil”, erősítette meg a 021-nek Goran Ivić ügyeletes sebész.

Az Alo nem hivatalos értesülése szerint avašicai illetőségű férfi Šidről volt hazatérőban, amikor a támadást érte. Az ezt megelőző szóváltás oka nem ismeretes.

A támadóval szemben 48 órás vizsgálati fogságot rendelt el az ügyész, ami után gyilkossági kísérlet vádjával viszik a mitrovicai felsőbb ügyészségre kihallgatásra. A rendőrség jelenleg is dolgozik az eset részleteinek felderítésén.


Forrás:vajma.info
Tovább a cikkre »