Szerb kábítószercsempészt fogtak el Magyarországon

Egy szerb állampolgárságú férfit fogtak el a rendőrök Magyarországon, aki Hollandiából csempészett az országba nagy mennyiségű kábítószert – közölte a rendőrség a police.hu honlapon vasárnap.

A 41 éves M. Attila szervezte meg a kábítószer csempészetét Magyarországra, és újabb szállítmányért november 7-én Hollandiába utazott. Az ott beszerzett kábítószert két magyar férfinek adták át, akik két gépkocsival indultak Magyarországra. B. Dánielt és K. Viktort a német rendőrök ellenőrizték, előbbi férfi autójában 12 kilogramm kábítószergyanús fehér port – a gyorsteszt alapján amfetamint ­– találtak, és foglaltak le a rendőrök. A német hatóságok a két férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Hírdetés

Ezzel egy időben Magyarországon a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói egy Zala megyei településen elfogták M. Attilát, akinek lakásán nagy mennyiségű készpénzt és egy autót is lefoglaltak.

A férfit előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták és kezdeményezték letartóztatását, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »