Szeptember 20-ig várják a családpasztorációs papi találkozóra szóló jelentkezéseket

Szeptember 20-ig várják a családpasztorációs papi találkozóra szóló jelentkezéseket

Az őszi családpasztorációs papi találkozót szeptember 30-tól október 2-ig tartják Leányfalun. Az eszmecserén mások mellett Marton Zsolt váci megyéspüspök, Csókay András idegsebész és Fábry Kornél, az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) Titkárságának vezetője tart előadást.

A leányfalui Szent Gellért Lelkigyakorlatos Házban megrendezendő találkozóra invitáló levelében Bíró László püspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) családreferens tagja a következőket írja: „Találkozónkon mindannyiunkat foglalkoztató aktuális témákat szeretnénk megbeszélni. Ezek kapcsolódnak a közelgő eucharisztikus világkongresszushoz, Ferenc pápának és XVI. Benedek pápának az Egyház megújítását szorgalmazó kezdeményezéseihez, valamint az Egyház és a társadalom családügyben kifejtett tevékenységének szükséges összehangolásához.”

A szervezés megkönnyítése érdekében a szervezők kérik, hogy a részt venni szándékozók legkésőbb 2019. szeptember 20-ig az ITT letölthető jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével – vagy a honlapunkon és más honlapokon megjelent elektronikus jelentkezési felületen keresztül – jelentkezzenek.

Bővebb információ a Magyar Katolikus Családegyesület honlapján található.

Hírdetés

Az előzetes program ITT olvasható.

Forrás: MKPK Családbizottsága

Fotó: Lambert Attila

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »