Szép új világ Ausztriában: 13 éves afgán „menekült” menekült a késsel szerzett mobillal

Linzben is testközelből tapasztalhatják a “menekültek” háláját a helyiek. Osztrák sajtóbeszámolók szerint egy 13 éves afgán “fiúcska” megfenyegetett egy 16 évest, majd elrabolta tőle mobiltelefonját.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Igaz már jó késő volt, minek kell ilyenkor kint mászkálni az utcán – harsoghatják azok, akik szerint az a normális, hogy a potenciális áldozatnak rettegnie kell, és persze felkészülni mindenre. Tiszta Amerika, izé Afrika, vagy mi ez, Ázsia! De hogy lassan nem Európa és pláne nem európai kultúra az ziher.

A Krone osztrák lap beszámolója szerint szerda késő este, 22 óra 45 perckor Linzben brutális jelenet zajlott le. Egy 13 éves “beilleszkedő” bűnözőpalánta előrántott egy kést és azzal megfenyegette 16 éves áldozatát, majd kirabolta, elvette tőle mobiltelefonját, s elmenekült a bátor menekült. Messzire mindazonáltal nem jutott, hamar lekapcsolta a rendőrség, amelyet az áldozat azonnal értesített, az elkövetőt pedig támadójaként azonosította is.

És milyen az élet, szegény menekült afgánra mindent ráfognak! A rendőrség most azt állítja, hogy ez már nem az első eset, ausztriai pályafutása nem ismeretlen előttük, részleteket azonban nem árultak el. Mégis csak 13 éves, lássuk be, jogai vannak! Az esetről pedig hiába kérdezték őt, mélyen hallgatott. Biztos a lelki trauma…


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »