Szép, napos időre számíthatunk szenteste napján

Vasárnap enyhe, több helyen szeles, napos idő várható, északkeleten maradhat csak felhősebb az ég. Hajnalban északkeleten és északnyugaton indulhat párás, ködös idővel a nap. A reggeli -1, +6 fok után délután 5-12 fok várható. Frontmentes idő várhat, írja az Időkép.

Karácsony első napján, hétfőn a déli tájakon ígérkezik több napsütés, északkeleten és nyugaton tartósan párás, ködös tájak is előfordulhatnak. Csapadék nem várható, valamint a légmozgás is mérséklődik. Hajnalban -3, +2, napközben 4-9 fok valószínű.

Kedden északkeleten helyenként ködös, egész nap borongós lesz az idő, máshol azonban naposnak, kissé szelesnek ígérkezik karácsony másnapja. Északkeleten 4-8, a szelesebb, naposabb tájakon 9-12 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szerdán is enyhe, a Dunántúlon szeles idő várható, az esti óráktól többfelé alakulhatnak záporok, majd egyre nagyobb területen ered el az eső. Csütörtökön az érkező hidegfront előrehaladtával kelet felé húzódik a csapadéksáv, a front előtt azonban még 6-12 fokot mérhetünk a szeles időben.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »