Szép Hazánk Útjain – Erdélybe látogatott a Motoros Klán

Szép Hazánk Útjain – Erdélybe látogatott a Motoros Klán

A Betyársereg Motoros Klánja a Hells Angels MC Hungary-val meghívást kapott a V. Székelyföldi Jótékonysági Motorostalálkozó és Rockfesztiválra. Óriási élmény volt az egész csapat számára! Alább képes beszámolónk.

Az ÖTÖDIK alkalommal megrendezésre került Székelyföldi Jótékonysági Motorostalálkozó  a Székely Motoros Összefogás – a marosvásárhelyi Auld Cut MC, a kézdivásárhelyi Flagellum Dei MC, a székelyudvarhelyi Independent Eagles MC, a kászoni KMB Motors MC és a csíkszeredai Rebel Wolves MC – közös erővel létrehozott rendezvénye, amelyet ebben az évben is a Szentegyháza Gyöngye termálfürdő területén rendeztek meg, június 29-e és július 2-a között.

Hírdetés

A Motoros Klán a Hells Angels MC Hungaryval közösen örömmel tett eleget Székely Motoros Testvéreink meghívásának. A kíváló vendéglátás és a közös motorozás felejthetetlen élményt nyújtottak az egész csapatnak.

Köszönjük ezt a remek hétvégét! Az biztos, hogy jövőre is ott leszünk a találkozón és az is biztos, hogy szorosabbra fűzzük a kapcsolatot Székely Motoros Testvéreinkkel!

(Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »