Szél Bernadett is Soros érdekeit képviseli

Szél Bernadett is Soros érdekeit képviseli

Számtalan kapcsolódási pont van a George Soros által támogatott migrációpárti civil szervezetek és Szél Bernadett között. Az LMP társelnöke, aki korábban a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület programvezetője volt, az elmúlt években rendszeresen Soros érdekeinek megfelelően szavazott a parlamentben

Újabb, Szél Bernadett és a George Soros által támogatott liberális civil szervezetek közti kapcsolati szálról számolt be a közelmúltban a Tűzfalcsoport. A portál szerint szoros kapcsolat van az LMP társelnöke és Sebály Bernadett, a Város Mindenkié csoport (AVM) aktivistája között. Az AVM-et Soros Nyílt Társadalom Alapítványa is támogatja, és szövetségesei közt megtalálható a szintén a milliárdos spekuláns által támogatott Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) és a Magyar Helsinki Bizottság. Emellett szorosan együttműködnek a bevándorláspárti Migráns Szolidaritás Csoporttal (Migszol), amely 2016. december 3-án tüntetett a terrorizmussal vádolt szír Ahmed H. mellett.

Szél Bernadett korábban az AVM-mel és a Migszollal tüntetést szervezett a Parlament elé, miután az Országgyűlés elutasította a Város Mindenkié kezdeményezésére benyújtott törvényjavaslatát. A rendezvényen részt vett Sebály Bernadett is, aki korábban a szintén Soroshoz köthető Amnesty International kampánykoordinátora volt, és jelenleg az AVM mellett a migránsok jogaiért küzdő Minority Rights Group Internationalnek is dolgozik. Tavaly áprilisban „civilek” törtek be az Országgyűlés igazságügyi bizottságának ülésére, transzparensekkel tiltakozva az éppen tárgyalt civiltörvény ellen.

Az eseményről készült fotón Szél Bernadett mellett látható az aktivista. Az LMP társelnöke akkor az Alaptörvényre hivatkozva tiltakozott az ellen, hogy kiderítsék, melyik képviselő adta le az aktivisták neveit a parlamentbe való belépéshez.

Hírdetés

Korábban beszámoltunk róla, hogy Szél Bernadett több szálon is kötődik George Soroshoz, illetve az általa pénzelt civil szervezetekhez. Az LMP társelnöke még gimnazistaként, tizenhat évesen Soros-ösztöndíjjal tanulhatott a Connecticutban található Choate Rosemary Hall nevű amerikai elitiskolában, majd 2002-ben a Soros-hálózathoz köthető Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület programvezetőjeként dolgozott, később pedig a szintén Soros-hálózathoz tartozó Humanista Mozgalomban tevékenykedett.

Az LMP társelnöke tavaly egyébként több Soros szövetségeseként számon tartott uniós biztossal is találkozott. Egyik tárgyalópartnere az a Vera Jourová volt, aki brüsszeli biztosként személyesen találkozgat George Sorossal és Magyarország megbüntetését követelte, de tárgyalt Philippe Lambertsszel, aki az Európai Parlament zöldpárti frakcióvezetőjeként korábban uniós vizsgálatot követelt a magyar bevándorláspolitika miatt, és a migránsok betelepítésének híve.

Szél Bernadett 2012-es parlamenti tagsága óta rendszerint George Soros érdekeinek megfelelően szavaz, így például kiállt a civiltörvény és az oktatási törvény módosítása ellen, elutasította a határkerítés építését és a jogi határzár szigorítását is. Az LMP társelnöke és miniszterelnök-jelöltje legutóbb azzal került a figyelem középpontjába, hogy az általa a nemzetbiztonsági bizottságba javasolt afgán származású szakértő átvilágításakor az Alkotmányvédelmi Hivatal megállapította, hogy a fiatalember nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

mho


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »