Szél Bernadett: Az EP választáson a nők kihívást intéztek Orbán Viktorhoz, az idei év a nők éve lesz

Szél Bernadett: Az EP választáson a nők kihívást intéztek Orbán Viktorhoz, az idei év a nők éve lesz

A HírKlikk megkeresésére Szél Bernadett független országgyűlési képviselőnő egy tipikus feminista interjút adott, amelyben azt a lényegi állítást fogalmazta meg, hogy a nőpolitikusok megbecsülésük hiánya ellenére most politikai áttörést hajtottak végre. A HírKlikk cikkében a jól irányzott alákérdezések mellett kapunk egy profi feminista propagandát is a közéletből kiszorított, „szegény nők” megbecsülésének hiányáról, és a gyér eredményekkel erős kontrasztban a nőpolitikusok egekbe magasztalását sem úszhatjuk meg.

A HírKlikk cikke ellenzéki és feminista buzgóságában már a kérdésben önmaga megfogalmazta az interjúalany helyett, hogy “a Dobrev Klára által vezetett DK-s, illetve a Cseh Katalin és Donáth Anna fémjelzett Momentumos lista a maga nemében történelmi sikert aratott”.  Szél Bernadettnek már más dolga sem maradt, minthogy rávágja a zárszót:

Cseppet sem tűnik túlzásnak azt gondolni, hogy a nők globális térnyerését olyan manipulatív, a valóságtól elrugaszkodott, őszintétlen, feminista politizálással sikerült elérni, mint amilyet a magyar politikusnők mutattak be  a nőnapon:

Hírdetés

És akkor még szót sem ejtettünk a „fehér sapkás” nőcsapatnak arról a kirívó teljesítményéről, hogy a “rabszolgatörvény” elleni, egyébként indokolható fellépést miként sikerült színházi tragikomédiává alakítaniuk, és ezzel párhuzamosan a világsajtóban két olyan elképesztő cikket is ösztönözniük (egyet a The Guardian-ben  és egy másikat a Financial Times-ban), amelyekben Magyarországot mint a nőelnyomás fészkét láttatták és az országot a feminista progresszió nevében nemzetközi színtéren járatták le.

A HírKlikk állítása szerint Szél Bernadett „az utóbbi hónapokban sokat tett azért, hogy nagyobb megbecsülést vívjanak ki maguknak a női politikusok”, de sajnos ezt az állítást az elmúlt időszak egyáltalán nem támasztja alá. Könnyen visszaidézheti bárki, hogy Szél Bernadett 2018 végéig fennálló társelnöki, frakcióvezetői és “miniszter elnök jelölti” ténykedésének jókora szerep juthatott abban, hogy az LMP rálépett egy meredek lejtőre, amelyen végighaladva végül az EP választáson elérkezhettek arra a mélypontra, hogy a párt gyakorlatilag eltűnt a politikai palettáról. Hogy az LMP szétzüllesztésében mekkora szerepe lehetett Szél Bernadett nőies politikai attitűdjének, azt jól jelzi a pártból botrányos körülmények között távozott Sallai Róbert Benedek neki szánt búcsúmondata, amiben leginkább úgy foglalta össze Szél Bernadett tevékenységének lényegét, hogy több esetben volt kénytelen kritizálni a politikus asszony

Ha bárki szerint ez a példaként állítandó női politikai modell, akkor Isten óvjon mindannyiunkat a nők politizálásától. Ha Szél Bernadett konkrét személyétől el is vonatkoztatunk és széles áttekintéssel mérlegeljük a magyar nőpolitikusok szereplését, akkor az összkép még kétségbeejtőbbnek mutatkozik. Az avítt feminista elméleteket rikácsoló, nőnapkor a nők “drámai helyzetéről” kollektíven hetet-havat összehazudozó, férfigyűlölő, diszkriminatív Isztambuli Egyezményért követelődző, nemi ellentéteket szító, a színházi tragika szerepében pózoló nőpolitikusok végképp visszariasztják a jobb érzésű embereket, hogy valaha is az életben női politikusokra szavazzanak. Szóval a feminista politikai forradalom nem “a szemét patriarchátus” elutasító attitűdjén, hanem a teljesítmény ordító hiányán bukik el. – Tisztelet a kivételnek.

Forrás: A HírKlikk cikke


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »