Szegedi Csanád Izraelbe költözik

A hírt a Cionista Világszervezet konferenciáján jelentette be

Egyre fokozódik: Magyarország lakosságának már 35 százaléka antiszemita, 20% pedig „szélsőségesen antiszemita”

A Cionista Világszervezet égisze alatt Budapesten nemrégiben konferenciát tartottak az „egyre fokozódó” antiszemitizmus és az Izraelt a világ több intézménye által bojkottáló (a megszálló és zsidótelepítő gyakorlata miatt – H. J.) jelenség elleni küzdelem jegyében. A konferencián vezető magyar politikusok is hajbókoltak, s ígéretet tettek a már szinte fokozhatatlan magyar antiszemitizmus fölszámolására.

Kiderült, hogy a magyar lakosság 35 százaléka antiszemita, ám ez csak a jéghegy csúcsa, mert a „megfélemlített” zsidók nem minden esetről merik értesíteni a hatóságokat, s (a valóban megfélemlített – H. J.) magyaroknak pedig csak egy része meri nyíltan vállalni a zsidók iránti ellenérzéseit.

Egészen friss hír: Szegedi Csanád nemsokára Izraelbe alijjázik – írja a Máárív című izraeli héber napilap.

A folytatás, illetve a teljes cikk fotókkal és rengeteg hozzászólással elérhető ITT !

 

Forrás: kuruc.info

Emlékeztető: „Ha valaki Európából bírálja Izraelt, akkor felhozzuk a holokausztot, ha pedig ebben az országban (Amerikában – a szerk.) kritizálja Izraelt, arra azt mondjuk, hogy antiszemita. És a szervezet erős, és sok pénze van, a kapcsolat pedig az amerikai és az izraeli zsidó intézmények között nagyon erős, ők pedig különösen erősek ebben az országban, mint ahogy azt Ön is tudja. És hatalommal rendelkeznek, ami rendben is van. Tehetséges emberek, hatalmuk és pénzük van, sajtójuk és más eszközeik, és a hozzáállásuk ez: „Izrael az én országom, ha igaza van, ha nincs”. És nem állnak készen a kritikára. És nagyon könnyű antiszemitizmussal vádolni az izraeli kormány egyes lépéseit bírálókat, vagy felhozni a holokausztot és a zsidó emberek szenvedéseit, mint ami igazol mindent, amit a palesztinokkal teszünk.” (Részlet a Sulamit Aloni volt izraeli oktatási miniszterrel, baloldali békepárti aktivistával készült interjúból)


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »