Szeánsz HVG-módra

(…) Helmut Kohl teljesen nyilvánvalóan bevetette betegsége óta folyamatosan kumulálódó ezoterikus-sámáni képességeit, és bűvölést alkalmazott (“mely vm. a rendes- és a természetestöl eltérő alakba, v. állapotba való elvarázsolásban áll”), mással egyszerűen nem magyarázhatók a történtek. Hogy Orbán Viktornak mi a rendes és természetes állapota, arról van fogalmunk, úgyhogy amiket a találkozó után nyilatkozott, az az eltérő alak, ill. állapot: “Magyarország kiáll Berlin mellett, és további kezdeményezésekkel támogatja Merkel kancellárt.”

A Kohl nappalijában történteket persze nem tudjuk rekonstruálni, videós be se mehetett a 80 perces találkozóra, csak fotós, de figyeljünkcsak fel Orbán Kohlról szóló nyilatkozatának egy fontos mozzanatára: ő magasan fölöttünk áll, mai aktív politikusok fölött.

Volt tehát egy pontja a spirituális szeánsznak, amikor a Mester felemelkedett a nagyszobában, és levitáció útján is azt próbálta vendége értésére adni, hogy ne támadja hátba Európa valóban erős emberét, a német kancellárt. A Tanítvány, aki lelkésze segítségével érkezett, feltehette neki a kérdést: dehát melyik Merkelt támogassuk, Mester, a willkommenskultúrosat, amitől kiver a verejték, a menekültkvótásat, ami ellen éppen népszavazást tartok autokráciámban, vagy az egységes Európát akaró Merkelt, ami meg hát mindennek a teteje?

Ez volt az a pont, amikor Helmut Kohl, magasan fölötte állva, éteri hangon megnyilatkozott a Tanítványnak: “Ne legyél hülye, arra ugyanis sosincs mentség. Gondolj az európai fejlesztési és kohéziós alapokra, hm? A migránsokat bízd ránk, hozzátok úgyse megy senki.” És visszaereszkedett a tolószékbe.

Így történhetett meg a csoda Oggersheimban. Aki nem hiszi, járjon Kormányinfóra.

nyüzsi: Valami történt Helmut Kohl nagyszobájában


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »