Százezrek püfölték egymást egy órán át

Százezrek püfölték egymást egy órán át

Több tízezren vettek részt a világ több mint száz városában a nemzetközi párnacsata napon. Budapesten a Hősök terén rendezték meg az eseményt, amelynek Facebook-oldalán majdnem négyezren jelezték a részvételüket.

Egy nap, amikor mindenki szabadon ütheti a másikat – akár ez is lehetne az idén hetedik alkalommal megrendezett nemzetközi párnacsata nap mottója. Több mint száz városban repültek a tollak. A berlini Brandenburgi kapunál százak csaptak össze.

„Szuper az idő, és nagyon jól érezzük magunkat. Egy kicsit bolondozunk, olyat teszünk, amit normális esetben nem. Nagyon vicces, és senkinek nem esik bántódása. Ezek csak párnák. Utána hazamegyünk, és kevésbé vagyunk feszültek” – mondta az egyik résztvevő.

Az esemény több százezer embert vonz világszerte. Hongkongban egyesek pizsamában, de volt aki szuperhősnek öltözve vezette le a hétköznapok feszültségét. „Nincs különösebb magyarázat rá, de remélem, hogy mindenki jól érzi magát, kiereszti a fáradt gőzt ebben a pörgő városban” – vélekedett egy másik „csatározó”.

A küzdelem egy óráig tartott, a hírek szerint senki nem sérült meg.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »