Százezer dollár értékű éremgyűjteményt raboltak el Kijevben

Kijevben az utcán fényes nappal loptak  el egy férfitől 100 ezer dollár értékű éremgyűjteményt – jelentette a kijevi rendőrség sajtóosztálya.

Kijevben a  Dnyiprovszkij kerületi rendőrséghez bejelentés érkezett egy helyi lakostól. Elmondása szerint lakóháza közelében megtámadta egy idegen személy. A támadó gázspray-t használva kirabolta őt és elmenekült a helyszínről. A helyszínre kiérkezett rendőrök a károsult elmondása szerint megállapították, hogy a rabló ellopott egy csomagot, melyben 100 ezer dollár értékű éremgyűjtemény volt – írja az RBK-Ukrajina.

A helyszínelés során a rendőrök egy Perec-1 elnevezésű gázspray-t foglaltak le, valamint azonosították az eset szemtanúit, akik látták, hogy a támadó egy VAZ 2101 típusú gépkocsival elhajtott a helyszínről.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 186. cikkelye (rablás) értelmében az ügyben eljárást indítottak. A hatóságok keresik a tettest.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Krimibe illő jelenet zajlott le Kárpátalján: Álarcosok megkötöztek, majd kiraboltak egy üzletasszonytAgyonvertek és kiraboltak egy ukrán férfitMegvertek és kiraboltak egy 52 éves férfit UngváronFilmbe illő rablást történt KijevbenRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›KijevCímkék: rablás, bűnügy, Ukrajna, Kijev, kékfényForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »