Száz késszúrással oltotta ki ismerőse életét, majd a sínekre vonszolta a holttestet

Száz késszúrással oltotta ki ismerőse életét, majd a sínekre vonszolta a holttestet

Száz késszúrással oltotta ki ismerőse életét, majd a sínekre vonszolta a holttestet

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást Cs. Gábor 25 éves nyíregyházi lakos ellen.

Hírdetés

A rendőrség Tevékenység- irányítási Központjába érkezett bejelentés 2018. április 2-án, 7 óra 10 perckor, amely szerint az egyik nyíregyházi vasúti pálya jelenleg használaton kívüli sínpárján egy férfi holttestét találták. A rendőrök megállapították, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a feltételezett elkövetőt a bejelentést követő egy órán belül azonosították, és nyíregyházi otthonában elfogták. A férfi találkozóra hívta 26 éves ismerősét a vasúti pálya mellé 2018. április 1-jén, este. Miután együtt italoztak, Cs. Gábor egy korábbi sérelme miatt bántalmazta ismerősét és test szerte több esetben megszúrta a nála levő késsel.

A sértett az őt ért támadás következtében a helyszínen életét vesztette.

A holttest igazságügyi boncolásán megállapították, hogy az áldozaton több mint száz késszúrás okozta sérülés található.

A rendőrök Cs. Gábort emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes ügyészség javaslatára a bíróság elrendelt és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészségnek.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »