Szavazzon a budapesti olimpia logójára! Ha tud…

Másfél napig lehet(ne) még szavazni a budapesti olimpia logópályázatára beküldött tervekre. Sajnos csak feltételes módban, ugyanis ha valaki végigböngészi a listát, és rákattint a neki tetsző alkotásra, a rendszer kódot kér, azt viszont sehol nem találni az oldalon, sem azt, hogy valamilyen regisztráción keresztül, hogyan lehet rá szert tenni.

Több mint 100 logóterv közül lehet egyébként választani. Bizonyos tartalmi és technikai elvárások betartásával minden 18. életévét betöltött magyar küldhetett be pályázatot a Magyar Olimpiai Bizottság és a Design Terminal nyílt tenderén. A leadási határidő január 29. volt. A budapesti olimpia végső arculatáról és a logójáról már döntött a nyolc tagú bizottság, hat logó közül választották ki a győztest. A végeredményt csütörtökön közlik. Most már csak a közönségszavazatokat gyűjtenék, ha működne az oldal.

Érdekesség, hogy az olimpiai pályázati anyagok első körös leadási határidejéig, február 17-ig az összes kandidáló város, így Los Angeles, Párizs és Róma is bemutatta a hivatalos logót, Budapest azonban még vár ezzel.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »