Szavazunk, forradalmazunk, de a tábort nyitva tartjuk

Rendkívül álságos, hogy miközben a Fidesz a népszavazás sikeréről beszél, addig Körmenden továbbra is nyílt migránstábor működhet – erről Bana Tibor jobbikos parlamenti képviselő beszélt hétfőn az Alaptörvény-módosítás vitája során.

A jobboldali ellenzéki párt politikusa szerint az, hogy a körmendi tábor továbbra is nyíltan, zárt kapuk nélkül működhet, nem jelent mást, mint hogy az ott élő magyarok véleménye nem számít a kormánynak.

Felszólalása során közölte, hogy a Jobbik továbbra is követeli a befogadóállomás azonnali bezárását, hiszen a körmendiek több alkalommal is kinyilvánították, hogy nem szeretnének bevándorlókat látni a városban.

Bana Tibor belátta, hogy az utóbbi időben valóban kevés migráns tartózkodott a településen, de ezt nem veszi garanciának arra vonatkozóan, hogy így is marad, ezért szerinte haladéktalanul fel kell számolni a tábort.

A politikus szerint egyébként sokkal jobb célokra lehetett volna költeni a népszavazási kampány 15 milliárdos összegét, mintsem egy “közvélemény-kutatásra”.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »