Szavazatával Ön is köszönetet mondhat orvosainak

Szavazatával Ön is köszönetet mondhat orvosainak

A Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány második alkalommal hirdette meg a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyre a nagyközönség jelölhette orvosát. A jelöltek között találjuk az ipolybalogi Tandel Beáta doktornőt, aki sebészként a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézetben dolgozik. A szavazás 2019. március 16-ig tart.

Szavazatát kizárólag online, a www.szentgyorgyialbertorvosidij.hu weboldalon a szavazás menüpontban adhatja le.

Szavazni csak a jelölt orvosokra lehetséges, be kell írni az orvos nevét. A szavazás tisztaságának megőrzése érdekében 1 email címről kizárólag 1 szavazat adható le. Be kell jelölni az adatvédelmi nyilatkozat elfogadását. Ezt követően a szavazó az Alapítványtól kap egy automatikus e-mailt, amelyben meg kell erősíteni a szavazatot.

A szavazatok állása folyamatosan nyomon követhető a weboldalon, ahol megyék szerint tekintheti meg a kedvenc orvosára leadott szavazatokat. Tandel Beáta szoros versenyben jelenleg az első helyen áll, de továbbra is számít minden felvidéki szavazóra. A szavazat leadását követően ezt a facebookon is posztolhatja a szavazatszám alatti F jelre kattintva.

Hírdetés

A Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány hagyományteremtő szándékkal hozta létre 2017-ben a 80 éves évfordulója alkalmából a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra.

Orvosainkat legtöbbször csak akkor keresünk fel, amikor a szükség kívánja. Segítségért megyünk. Hétköznapokon és ünnepnapokon, éjjel és nappal is fordulhatunk hozzájuk, ha nagy a baj. Ők pedig készek segíteni. Köti őket a hippokratészi eskü és még valami, ami ennél is fontosabb, a gyógyítás iránti rendíthetetlen vágy, jobbító szándék, tenni akarás. Amit kapunk tőlük, természetes.

Megköszönni mindezt elegánsan nagyon nehéz. A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj lehetőséget nyújt arra, hogy megtehessük ezt.

A díjátadó ünnepség 2019. április 11-én Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémia, Akadémia Klub Kodály-termében kerül megrendezésre.

(www.szentgyorgyialbertorvosidij.hu /Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »