Száraz nem tér vissza a DAC-hoz, Zsolnáról érkezhet új kapus

Száraz nem tér vissza a DAC-hoz, Zsolnáról érkezhet új kapus

Nem egész két héttel a bajnoki rajt előtt még nem alakult ki teljesen a DAC kerete az új idényre, ugyanis a sárga-kékek menedzsmentje még további érkezőkről is folyamatosan tárgyal. Egy biztos, a DAC hálóőre, Száraz Benjamin nem tér vissza a csallóközi együtteshez.

Újabb játékos távozik a dunaszerdahelyi sárga-kékektől, az elmúlt idényben a zempléni Nagymihálynál kölcsönben szereplő Száraz Benjamin végleg a zempléni együttes játékosa lett, miután a nagymihályiak egyéves szerződést kötöttek a DAC játékosával. A 24 esztendős hálóőr az elmúlt idényben a Nagymihály színeiben 19 mérkőzésen védte a zempléni együttes kapuját, és ezek közül hat mérkőzésen nem kapott gólt.

Hírdetés

Száraz 2017-ben érkezett Dunaszerdahelyre, de sok játéklehetőséget nem kapott a dunaszerdahelyi együttesnél, mindössze 11 mérkőzésen lépett pályára a DAC színeiben.

Két alkalommal is vendégjátékon szerepelt először a bősieknél, majd az elmúlt bajnoki idényt Zemplénben töltötte.

A nyári átigazolási szezon kellős közepén tartunk, és eddig a DAC mindössze egy érkezőt jelentett be a sok távozó mellett. Háttérinformációnk szerint azonban a DAC menedzsmentje gőzerővel dolgozik az újabb igazolásokon. Adrian Guľa vezetőedző személye pedig újabb játékosokat vonzhat a sárga-kékekhez. Sajtóhírek szerint a Zsolna fiatal kapusáva, Samuel Petrášsal is tárgyalnak a sárga-kékek.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »