Számológép: Ennyivel több pénzhez jutunk a Matovič családtámogatási törvényének köszönhetően

Számológép: Ennyivel több pénzhez jutunk a Matovič családtámogatási törvényének köszönhetően

A pénzügyminisztérium szakmai háttérintézménye, a Pénzpolitikai Intézet felhasználóbarát, könnyen átlátható számológépet készített, ahol mindenki megnézheto, mennyivel több bevételhez jut a családja a nemrég elfogadott családtámogatási törvénynek köszönhetően, tájékoztatott a pénzügyminiszter.

Az Igor Matovič által kidolgozott, majd a parlamentben elfogadott családbarát csomag kormányválságot idézett elő a koalícióban. A liberális SaS kilépett a koalícióból, a liberális, progresszív államfő, Zuzana Čaputová pedig alkotmánybíróságra adta az elfogadott jogszabályt.

Hírdetés

Igor Matovič Családi számológépe konkrét élethelyzetre alakítva mutatja, hogy kinek mennyivel lesz több a havi bevétele az új törvénynek köszönhetően.

Az online számológép pontosan kiszámolja, mennyi jut az alkalmazott, illetve egyéni vállalkozó családjának a 2022 és 2023-as esztendőben. Ehhez meg kell adni a kiskorú gyermekek számát, valamint a bruttó bevételünket. Az eredményt egy kattintással kidobja az oldal, mely ITT elérhető.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »