Száll a kakukk Brüsszelre

Száll a kakukk Brüsszelre

A gyerekek is tudják, hogy a kakukk más madár fészkére száll, és beletojja a tojását. Ken Kesey nagy sikerű regényében – és a belőle készült filmben – a kakukk (McMurphy) egy elmegyógyintézetbe érkezik, ahol fellázítja a betegeket, és felforgatja a megszokott rendet. Az európai emberek azonban egyelőre nem bízhatnak abban, hogy a brüsszeli tébolydába, az Európai Parlament épületébe is berepül egy kakukk, és jobb belátásra bírja az ott kóválygó elmebajos társaságot. 

Mert ha valaki még mindig nem látná a párhuzamot az emberi méltóságot sárba taposó, emberek millióit halálba küldő, majd a saját belső rothadásának köszönhetően szétzüllött kommunizmus és a mai brüsszeli újmarxista-neoliberális vircsaft által diktált új „világrend” között, ideje felébrednie. Elég körülnézni, mi történik a brüsszeli zárt osztályon, hogy rádöbbenjünk: nem sikerült megdönteni a kommunizmust! 

Az anyag megmaradásának törvénye erős, ezért nem meglepő a Gólem újbóli élesztgetése. De mivel a kommunista forradalmak és emberkísérletek túl sok vért követeltek, a nagy manipulálók rájöttek, hogy ezzel már nem lehet célt érni. Változtatni kellett a módszeren. Fondorlatosan, körmönfontan kell eljárni, különféle mozgalmakkal kell atomizálni a társadalmakat.

Ennek a forradalomnak, amelyben nemzeteket akarnak maguk alá gyűrni a nagy tervezők – a (természetesen nem létező) háttérhatalom – által irányított újbolsevik hordái, több fokozata és súlypontja van. A legszembetűnőbb a kereszténység és az egyház támadása. Ezeknek az istenteleneknek egyik legfontosabb céljuk, hogy eltöröljék a két évezredes civilizációs múltat, amely az egyistenhitre épült. Ezért nem emelik fel a szavukat, és nem tesznek semmit az Európai Unió vezetői a napjainkban folyó keresztényüldözés ellen, és a sok falmelléki duma (meg kell állítani a migrációt) köpönyege alatt tovább erőltetik a népvándoroltatást Európába. Ezt írja elő a forgatókönyv.

Ebbe a hadviselésbe illeszkedik a gendersemlegességet hirdető, a nemi identitást összezavaró LMBTQ-hadoszlop is, amely a férfi és a nő, az apa és az anya meghatározást szeretné eltörölni, a hagyományos családmodellt lerombolni. Ami nonszensz, hiszen hiába változik a megnevezés, a biológiát, a kromoszómákat nem lehet meghamisítani. Ha valakinek himbilimbije van, attól még, hogy úgy képzeli, nem lesz belőle nő. És fordítva. Csak az illető fejében kotyog a zavaros fluidum, amit pszichiátriai kezelés tudna rendbe tenni. 

Nem véletlen azonban, hogy az LMBTQ-sok által szervezett büszke felvonulások kísértetiesen másolják a kommunista május elsejei parádékat (előbbi is, utóbbi is központi szervezés terméke).

Hírdetés

Természetesen a hagyományok és az évszázados szimbólumok szisztematikus rombolása, a kultúra kisajátítása is a hadviselés részét képezi. Míg a jakobinusok a Bastille-t, a bolsevikok a Téli Palotát támadták, mai követőik  egyelőre  csak szobrokat döntögetnek. A kultúra elfoglalása azonban kísértetiesen hasonló forgatókönyvvel történik, ám ez annyira szövevényes történet, hogy megfogalmazása külön dolgozatot igényel.

Maradjunk annyiban, hogy szerencsétlen nép ez a belga, amely flamand és vallon egyszerre és külön-külön. Talán e zavaros állami identitás miatt szemelték ki kísérletük, az újmarxista birodalom logisztikai központjává az újbirodalom-építők. Azóta Brüsszelből zuhognak Európára az újabbnál újabb perverz, rendzavaró, a jogállamiságot, a szuverén nemzeteket támadó ötletek, az újmarxista világrend eljövetelét építő agyrémek.

A nemrég nyilvánosságra került új brüsszeli irányelvvel azt szerették volna bevezetni a zárt osztályon, hogy az „uram” és „hölgyem” megszólítás helyett mindenki a „kollégák” megnevezést használja, tűnjön el a karácsony (helyébe téli szünidő lépett volna, mint annak idején a fenyőünnep), a keresztnév helyett a „kapott név” lett volna használatos. Az új direktíva kidolgozója, a szocialista Helena Dalli azt is javasolta, hogy Brüsszelben legyen a nyelv „genderszenzitív”. A dolgozat azonban azonnal kiváltotta a Vatikán haragját, ezért Dalli visszavonta, mondván, a terv további átdolgozást igényel. Magyarán: az unios biztos kolléga nem mondott le róla, hiszen a bolsevikokat nem olyan fából faragták.

Persze korai lenne ünnepelni, hogy a brüsszeli Auróra ágyúja visszafelé sült el, hiszen hót ziher, hogy tovább agyalnak fölötte, legközelebb milyen kanócot és puskaport használjanak. Lehet, hogy a következő kísérletet a lőporos tarack helyett lézeres technikával és 3D-s nyomtatóval készítik a szoknyát és nadrágot viselő újbolsevik genderfluidumok.

Megjelent a Magyar7 2021/49.számában.

 

 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »