Szakíts, ha bírsz! – Egyenesen

Szakíts, ha bírsz! – Egyenesen

Adás:
2018. június 7., csütörtök 19.00.
2018. június 8., péntek 00.05.
2018. június 8., péntek 13.05.

Szakíts, ha bírsz!
Dúró Dóra mégsem adja vissza parlamenti mandátumát, legfeljebb Toroczkai Lászlónak, aki ellen fegyelmit indított a Jobbik. Lesz-e pártszakadás? Megkérdezzük Z. Kárpát Dániel alelnöktől.

Apály

Hírdetés

2020 után kevesebb pénz érkezik majd Budapestre, és még az eddigi források egy részét is visszafizettetné az OLAF csalás miatt. Egyre többen vetik fel, hogy a pénzeket Brüsszelnek kellene szétosztania a magyar kormány helyett. Itt lesz egy volt EP-képviselő, Bokros Lajos.

Válasz nélkül
Június 7-én jelenik meg utoljára nyomtatásban a Heti Válasz, mert a kiadó csődeljárást kezdeményezett. A lapra 490 millió forintért kerestek vevőt, de eddig nem találtak. A stúdióba várjuk a főszerkesztő Borókai Gábort.

Gordiuszi csomó
Rendhagyó törvényjavalaslattal int néhány hónapos búcsút az aktív politikának az anyai örömök elé néző Szabó Tímea. Azt szeretné, ha nem lehetne miniszterelnök, aki valaha Soros-ösztöndíjban részesült. Vendégünk Barabás Richárd, a Párbeszéd szóvivője.

Csengeri Viola
A csengeri asszony ügyvédje továbbra is álmatlan éjszakákat ígér Kósa Lajosnak. Úgy tudni, Szabó Gábornét napokon belül hazahozhatják Svájcból. Itt lesz Helmeczy László.

Vélemény
A Fidesz a választani tudó „biztos” szavazók 59 százalékát tudhatja maga mögött, ami lényegesen magasabb arány, mint a választásokon elért listás eredménye, derül ki a Medián-felmérésből. Kálmán Olga erről is beszélget Pikó Andrással és Galkó Balázzsal.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »